Onko Suomi demokratia?

Tänään torstaina 08.02.2018 käsittelen blogissani tärkeää aihetta "Onko Suomi demokratia?". Meillehän on lapsesta asti opetettu, että Suomi on demokratian mallimaa, jossa on aidosti kansa päättämässä miten asiat hoidetaan. Päädymme kuitenkin siihen lopputulokseen, että tuokin on vain eräs valtaeliitin useista valheista, joita kansalle pakkosyötetään. Me nimittäin pystymme todistamaan, että Suomi ei ole demokratia.

Aloitetaan demokratian määritelmällä. Demokratia tarkoittaa kansanvaltaa, jossa siis esimerkiksi kansanäänestyksillä päätetään miten valtiossamme asiat kuuluu hoitaa. Demokratiassa myös kansan mielipidettä kuunnellaan eli jos selvä enemmistö kansasta on jotain mieltä, niin tuo kanta otetaan ohjenuoraksi ja huomioidaan poliittisessa päätöksenteossa.

Suomessa 74% kansasta vastustaa pakkoruotsia.

Miten tämä heijastuu politiikassamme? Ovatko puolueet ja poliitikot innolla kuuntelemassa tässä kansan ylivoimaista enemmistöä ja poistamassa pakkoruotsin? Eivät ole! Juuri tänään luin, että Helsingissä jokin opetuslautakunta tai vastaava elin päätti, että Sinisten ehdotusta ruotsin vapaaehtoistamisesta ei voida ottaa edes kokeiluun. Keskustelupalstoilta luin toisen käden tietona, että perusteena olisi ollut jokin "Helsinki on vahvasti kaksikielinen kaupunki". Miten törkeitä poliitikot ja virkamiehet voivat olla? He suorastaan kusevat kansan silmille ja häpäisevät Suomen!

Jos Suomi olisi oikeasti demokratia, niin pakkoruotsi ja "virkamiesruotsi" poistettaisiin tietenkin Suomesta pikavauhtia! Jopa 74% kansastamme tahtoo niin, siis kolme neljästä! Mutta Suomen poliittisessa ja uskonnollisessa valtaeliitissä on paljon svekomaaneja ja ruotsalaisia raharikkaita, joita poliitikot hännystelevät. Suomessa vain todella harvoilla poliitikoilla on selkärankaa vastustaa pakkoruotsia. Sinisistä heitä vielä löytyy, kuten Sampo Terho ja Jussi Niinistö.

Lue myös aiemmat blogini tästä aiheesta:

Huomaa myös tärkeä uutinen Yliopistojen ovet aukeavat helpommin ruotsinkielisille, joka julkaistiin 03.10.2011 YLE:n sivuilla. Siis ruotsalaisia suositaan myös yliopistojen pääsykokeissa "kaksikielisyyden turvaamiseksi". Laitan tähän vielä lainauksen kyseisestä uutisesta, joka hakee vertaistaan naurettavuudessaan ja sikamaisuudessaan:

Johtaja Anita Lehikoinen opetusministeriöstä sanoo, että tavoitteena on kaksikielisyys sekä ruotsinkielisten palvelujen turvaaminen.

- Se ei ole suomenkielisten syrjintää.

Tämä siis ei ole suomenkielisten syrjintää. Vittu, Suomessa valehdellaan niin saatanan paljon ja kansaa kusetetaan sen minkä keritään. Tuleekohan tästä maasta koskaan demokratiaa?


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-02-11: Olen jo aiemmin kertonut kuinka Sanoma-konserni sensuroi keskustelua kannabiksesta. Tänään linkitin tämän keskustelun demokratiasta Aihe Vapaa palstalle ja se sensuroitiin pois viidessä minuutissa. Siis Helsingin Sanomat ja Iltasanomat kannattavat Pohjois-Korean tyylistä sensuurivaltiota, jossa "väärät mielipiteet" poistetaan kokonaan. Lopettakaa siis kaikki Hesarin tilaus älkääkä koskaan ostako Iltasanomia. Sanoma-konserni on täysin kusipäinen firma, joka vihaa itsenäistä Suomea ja sen sananvapautta. Sen todistaa Aihe Vapaa palstan sairas sensuuripolitiikka.