Finlandia-voittaja haukkuu suomalaisia junteiksi ja ylistää pakkoruotsia

Iltalehti kertoo verkkoversiossaan tänään keskiviikkona 29.11.2017 kuinka Finlandia-palkinnon kirjallisuudessa voittanut Juha Hurme haukkuu suomalaisia Suomen 100-vuotisjuhlavuotena:

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon on voittanut Juha Hurmeen teos Niemi.

-Sivistys ja valistus ovat kovinta todellisuutta. Kaikki muu niiden rinnalla on roskaa, Niemi sanoi kiitospuheessaan.

Puheen lopun Nurmi puhui ruotsiksi. Hän korosti ruotsin kielen tärkeää asemaa ja päätti puheensa nappakkaan toteamukseen.

-Opetelkaa ruotsia, juntit, Nurmi sanoi.

Voittaja julkistettiin juuri äsken Kansallisteatterissa käynnissä olevassa tilaisuudessa. Voittajasta päätti Elisabeth Rehn.

Poikkeuksellisesti tänä vuonna kuudesta ehdolla olleesta kirjailijasta kukaan ei ole aikaisemmin ollut Finlandia-palkintoehdokkaana.

Palkinnon arvo on 30 000 euroa.

Olen todella pettynyt Juha Hurmeen omaan junttimaisuuteen. Hän siis haukkuu suomalaisia junteiksi, koska nämä eivät hyväksy kammottavaa pakkoruotsia! Törkeää ja ylimielistä käytöstä. Onko pakkoruotsi sitten muka jotain "sivistystä" tai "valistusta"? Ei todellakaan ole, vaan se on maassamme inhottava muinaisjäänne, josta pitää päästä eroon mahdollisimman nopeasti.

Kiinnitäpä huomiota siihen kuka päätti siitä, että Juhan lompakko paisui kolmellakymmenellä tuhannella eurolla. RKP:n Elisabeth Rehn!!! Ei jumalauta mitä svedupelleilyä! Tässä häpäistään koko vitun 100-vuotias Suomi! Ei kai tässä voi kuin pudistella päätään epäuskoisena ja nauraa päälle makea, sarkastinen nauru! Voiko tämä olla tottakaan?

Lue ihmeessä aiempi suoraviivainen ja selkeä blogini Eroon pakkoruotsista. Siirry sen jälkeen alati kasvavaan suomalaisten enemmistöön, joka haluaa poistaa pakkoruotsin välittömästi kansaa piinaamasta.

On oikeastaan hyväkin, että Juha Hurme vittuili voitonkiihkossaan muille suomalaisille. Tämä nostaa varmasti entisestään pakkoruotsin vastustusta Suomessa ja hyvä niin.