Suomen poliittinen eliitti ja evankelisluterilainen firma veljeilevät taas

Iltalehti kertoo artikkelissaan tiistaina 06.02.2018 kuinka valtiopäivät on avattu jeesustelemalla evankelisluterilaisen firman kanssa:

Piispa Laajasalo puhui lähes presidentti Niinistön sanoin: "Pohdimme jo ensimmäisen sanan kohdalla, kuinka voisimme ymmärtää toisen mahdollisimman väärin"

Valtiopäivien avajaispäivä alkoi jumalanpalveluksella Helsingin tuomiokirkossa.

- On vaikea löytää ja erottaa ne pienenpienet siemenet, joissa on hyvä kasvun potentiaali. On vaikea osata ravita kasvua oikein. On vaikea pitää sitkeät rikkaruohot loitolla. Mutta mahdollista se on. Siitä kertoo Suomen tarina. Ja siihen rohkaisee päivän evankeliumi. Pienestä voi tulla suuri - tämä on toivon lause, Laajasalo sanoi.

Kuten aiemmissa blogeissani Pete kirjoitti pienen runon Piispa Laajasalosta ja "Hyvä veli"-kerho suojelee Piispa Laajasaloa kerroin, Piispa Laajasalo on tosiaan näyttänyt kansalle mistä piispat ja papit on tehty. Siinä sitä on piispan itsensä peräänkuuluttamaa "hyvän kasvun potentiaalia" malliksi kansalle, eikö niin? Alle olevassa kuvassa Presidentti Sauli Niinistö on saamassa hengellistä oppia ja kaitsemusta Piispa Teemu Laajasalolta. Kuuntelehan Sauli tarkkaan, voit oppia uusia metkuja Teemulta, joka on jo ammattinsa puolesta suuri mestari kansan harhaanjohtamisessa:

presidentti niinisto saa ohjausta piispa laajasalolta

Iltalehden mukaan entisistä presidenteistä Laajasalon saarnaa oli kuuntelemassa myös Tarja Halonen. Riippumatta siitä edustavatko poliitikot vasemmistoa tai oikeistoa, he kaikki haluavat lypsää irti mahdollisimman suuren hyödyn evankelisluterilaisen firman kanssa olevasta symbioosista. He esiintyvät hyveellisinä firman tilaisuuksissa ja käyvät mielellään näyttäytymässä niissä. Lehdistö on toki mukana ja kuvaa tapahtumat, jotta kansalaiset näkevät, että siellä sitä ollaan!

Kansan kaikkein tyhmimpään, harhaanjohdettuun lammaslaumaan tuollainen toiminta vetoaa. He uskovat poliitikkojen ja pappien valheet ja ovat vakuuttuneita siitä, että nyt itse "jumala" siunaa kotimaatamme Suomea. Tällaiset näytökset ja uskonnolliset rituaalit merkitsevät heille paljon ja ovat osoitus siitä, että valtio on oikealla polulla. Koskahan valtio erotetaan Suomessa kokonaan evankelisluterilaisesta firmasta? En pidättelisi hengitystäni asian suhteen, sillä niin valtavan syvällä yhteiskunnan rakenteissa tämä liitto niiden välillä on.

Kannattaa lukea myös parin päivän takainen (04.02.2018) blogini aiheesta Jälleen todiste politiikan ja uskonnon symbioosista. Se kertoo lisää siitä miten uskonnon myrkkylonkerot on sotkettu mukaan koko maailman politiikkaan.