Jälleen todiste politiikan ja uskonnon symbioosista

Iltalehti kertoo artikkelissaan sunnuntaina 04.02.2018 seuraavaa:

Ulkoministeri Timo Soini (sin) matkustaa huomenna Yhdysvaltojen pääkaupunkiin Washingtoniin, jossa hän osallistuu perinteiselle kongressin rukousaamiaiselle. Tilaisuuden pääpuhujaksi odotetaan presidentti Donald Trumpia.

Soini myös pitää puheen Suomen arktisesta osaamisesta Center for Strategic and International Studies -ajatushautomon tilaisuudessa. Toisen puheen "uskonnollisten johtajien merkityksestä rauhanvälityksessä sekä ETYJ:n periaatteiden merkityksestä tänä päivänä" Soini pitää Alliance of Virtue -tilaisuudessa, jonka järjestäjänä toimii kirkon ulkomaanavun yhteistyöverkosto.

Soini on siis todistettavasti mukana poliittis-uskonnollisessa valtaeliitissä, joka kusettaa kansaa. Iltalehti jatkaa:

Rukousaamiaista kutsutaan yleisesti Yhdysvaltain kongressin tapahtumaksi, mutta sen järjestelyistä vastaa uskonnollinen The Fellowship Foundation -järjestö. Joka vuosi järjestettävä tapahtuma sisältää varsinaisen rukousaamiaisen lisäksi muitakin tilaisuuksia, joihin osallistuu yli 3 000 poliitikkoa, uskonnollista johtajaa ja yhteiskunnallista vaikuttajaa Yhdysvalloista ja muualta maailmasta.

Soini on osallistunut rukousaamiaiselle useita kertoja aikaisemminkin. Viime vuonna Soinin lisäksi tilaisuuteen matkasivat myös kansanedustajat Laura Huhtasaari (ps) ja Antero Laukkanen (kd).

Katolisen kirkon myrkkylonkerot ovat vahvassa roolissa myös Yhdysvaltojen politiikassa. Soinihan on itsekin katolinen pelle ja moninkertainen takinkääntäjä. Onneksi Iltalehti uutisoi näistä rukousaamiaisista, joten kansan on mahdollista havainnoida ihan itse miten poliittiset ja uskonnolliset johtajat manipuloivat kansaa uskomaan valheisiinsa. Symbioosi politiikan ja uskonnon välillä on jälleen kerran aivan ilmeinen.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-02-04: Iltalehden lisäjutun mukaan rukousaamiaiselle lähtee myös Tiina Soini, siis ulkoministerin vaimo! Valtio maksaa hänenkin lentonsa, vieläpä bisnesluokassa ja majoitus menee toki myös kansalaisten piikkiin valtion kassasta. Vittu, että nämä poliitikot ovat sikoja ja tämän valtion meno on kuin Neukkulassa! Tämä on törkeää sikailua! HAISTAKAA VITTU!!!