YLE:n vassarikommunistit vaikenevat Haagan kunniamurhan yrityksestä

Kulttuurin rikastuttaminen

Kuulin eilen 03.03.2019 sunnuntaina jostain uutisista, että Helsingin Haagassa oli ollut puukotustapaus, jossa oli useita uhreja. Veitsestä oli saanut kaksi aikuista ja kolme lasta. Jostain syystä en kiinnittänyt tapaukseen sen ihmeemmin huomiota, mutta jälkeenpäin ajatellen keissihän oli selvä.

Tänään sain luotettavalta, hyvältä ystävältäni WhatsApp-viestin, jossa kerrottiin, että puukottajan kuva oli julkaistu. Hän ihmetteli miksi asiaa oli hyssytelty vuorokauden ajan ja julkaistu kuva vasta sitten. Syykin on selvä: Kyseessä on "kulttuurin rikastuttaja" eli jostain Lähi-Idästä Suomeen tunkeutunut muslimijätkä.

En jaksa nyt alkaa kaivamaan tähän kaikkia lainauksia eri medioista, mutta Iltalehti kertoo seuraavaa:

Poliisi on kiihdyttänyt etsintätoimiaan Haagassa tapahtuneessa puukotusjutussa. Törkeistä väkivaltarikoksista epäilty mies on edelleen karkuteillä, ja nyt poliisi on rikoksen selvittämiseksi julkaissut hänen nimitietonsa ja kuvansa.

Epäilty on nimeltään Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi. Mies on syntynyt vuonna 1985. Al-Hmedavi on poliisin mukaan 168 senttiä pitkä.

kunniamurha

Tällainen veijari on siis tullut Suomeen iloksemme. Luin jostain toisesta uutislähteestä, että tämän primitiivisen, luolamiehen tasolla olevan idiootin ex-puoliso oli jo tehnyt poliisille rikosilmoituksen taponuhkauksesta, mutta jostain syystä asiaa ei oltu vielä ehditty käsitellä. Syy viivästykseen ei ole selvillä, mutta on mahdollista, että kyseessä on tuore uhkaus ja poliisi ei ollut siksi vielä ehtinyt puuttua siihen.

Tämänhetkisten tietojen perusteella vaikuttaisi siltä, että Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi yritti murhata ex-puolisonsa, joten syyte on murhan yritys. Teko oli ollut suunnitelmallinen ja kaikki todisteet tuntuvat viittaavan siihen, että kyseessä oli ns. kunniamurhan yritys. Typerääkin typerämpi jätkä oli pillastunut siitä, että hänen ex-puolisollaan oli uusi mies, ja koki "kunniansa" tulleen loukatuksi. Näyttää siis siltä, että hän yritti paitsi murhata ex-puolisonsa, myös tappaa paikalla olleen ex-puolisonsa ystävän ja myös päästää päiviltä kolme lastaan.

Huomaa, että en väitä mitään edellä mainittuja asioita 100% varmuudella, mutta tänään julkisuudessa olleita uutisia on vaikeaa tulkita millään toisellakaan tavalla. On silti mahdollista, että jokin asia voi vielä muuttua, tai jokin tieto voi tarkentua kun kulttuurinrikastuttajan rikoksen tutkimus etenee.

YLE:n vassarikommunistien vaikeneminen

Äärimmäisen mielenkiintoista on YLE:n täydellinen vaikeneminen tästä pöyristyttävästä rikoksesta. Olen aiemmin kuullut väitteitä, että YLE on vassarikommunistien pesä ja ollut jossain määrin epäileväinen voiko asia olla niin. Tänään kuitenkin olen omin silmin havainnut, että YLE ei ole noteerannut tapausta Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi yhtään mitenkään verkkosivuillaan. Siellä ei ole pienintäkään mainintaa aiheesta. Sensuuria ja tiedon pimitystä!

Tästä päättelen, että YLE:llä tosiaankin on vassarikommunisteja ja sensuuripellejä. Kommunismin ytimeen kuuluu valehtelu, kansan sumutus ja kaikenlainen korruptio ja yleinen kusettaminen. Kun vassarikommunistit ajetaan selkä seinää vasten ja näytetään heille faktatiedot, he voivat joskus pitkin hampain myöntää, että faktat pitävät paikkansa. Tyypillistä kuitenkin on, että he haluavat lakaista ongelmat maton alle. Vassarikommunistit uskovat yleisesti ottaen, että ongelmat maagisesti häviävät kun ne poistetaan näkyviltä ja vaietaan niiden olemassaolosta.

Otetaan konkreettinen esimerkki vassarikommunismista. 28.10.2018 osoitin blogissani Euroopassa totuuden kertominen on rikos kuinka itävaltalainen nainen oli tuomittu Euroopassa rangaistukseen siitä, että hän oli kertonut totuuden islamin profeetasta Muhammedista.

Tuo kyseinen blogini on siinä määrin ankaran looginen ja faktatietoon perustuva, ettei edes paatuneinkaan vassarikommunisti kykene kirkkain silmin väittämään sen argumentaation olevan virheellistä, vaan he joutuvat vastahakoisesti myöntämään siinä puhuttavan totta. Kuitenkin vassarikommunismiin kuuluu ongelmien ja totuuksien häivyttäminen pois näkyvistä, joten siksi he tuhahtavat meille halveksivasti, kuvittelevat olevansa eettisesti ylivertaisia, ja nakkelevat niskojaan sanoen: "Muslimeita ei pidä provosoida tällä tavalla!". Eli totuutta ei saisi kertoa.

Tänään voimme myös ottaa esiin toisen konkreettisen esimerkin, josta jo mainitsinkin: YLE:n vassarikommunistit lakaisevat kunniamurhaongelman maton alle. Kansan maksamien verovaroin rahoitettu uutismedia siis piilottaa kansalta karun totuuden: kulttuurinrikastuttaja yritti juuri pistää lihoiksi kaksi aikuista ja kolme lasta, vakaasti tekoaan harkiten. Nyt jos tämä ei ole ongelma islamissa ja maahanmuutossa, niin mikähän sitten on?