Putinlandia laittaa tulta Jehovan Todistajien munille

Luin tänään YLE:n teksti-tv:n sivulta 134 seuraavan ulkomaan uutisen:

Jehovan todistajalle vankeustuomio

Venäläinen oikeusistuin on antanut tanskalaiselle, jehovan todistajiin kuuluneelle miehelle kuuden vuoden vankeustuomion.

Venäjän korkein oikeus totesi vuonna 2017, että jehovan todistajat on äärimielinen järjestö, jonka kaikki toiminta on laitonta.

Venäjällä on nostettu rikossyytteet yli sadalle jehovan todistajien jäsenelle. Tanskalaismies oli ensimmäinen, joka sai tuomion.

Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan tanskalaisen tuomiolla testataan, onko Venäjällä enää uskonnonvapautta.

Reilu vuosi sitten 23.01.2018 käsittelin tätä aihetta blogissani Putinlandia vainoaa Jehovan Todistajia. Siinä kerroinkin jo syyt siihen miksi Putinlandia ei salli Jehovan Todistajien lahkon toimintaa rajojensa sisäpuolella.

Nyt tänään keskiviikkona 06.02.2019 on käynyt ilmi, että lahkolaiset todellakin saavat tulta munilleen Putinlandiassa. Ilmeisesti joku Jehovan Todistaja on yrittänyt levittää lahkonsa agendaa ja tuloksena on kuuden vuoden linnatuomio.

Melkoista kihinää ja kuhinaa! Inhoan todellakin Jehovan Todistajia, mutta niin inhoan myös Putinlandiaakin. Putinlandiassa lienee nykyään kiellettyä arvostella Ortodoksista Kirkkoa, joka elää voimakkaassa symbioosissa diktatuurin poliittisen ja taloudellisen johdon kanssa. Elämme hirvittävän maan naapurina ja NATO lieneekin meille suomalaisille ainoa vaihtoehto säilyä turvassa.