Presidentti Tarja Halonen kannattaa epätasa-arvoa

Luin juuri jostain netistä, että presidentti Tarja Halonen kannattaa julkisesti Pelasta Pimppi -kampanjaa, joka tähtää siihen, että tyttöjen sukupuolielimiä ei silvottaisi kuten joissakin alkeellisissa "kulttuureissa" on tapana.

Tätä akkaa ei kuitenkaan kiinnosta poikien kyrpien silvonta, jota sekopäiset juutalaiset ja muslimit harrastavat. Feminismin puolesta liputtavilla ei ole pokkaa sanoa, että me vaadimme kaikkien ihmisten silpomisen välitöntä lopettamista ja kieltämistä lailla - maailman joka ainoassa kolkassa! Tähän he eivät kertakaikkiaan kykene, mutta sen verran haluan röyhistää rintaani ja paukuttaa omaa rumpuani, että muistutan tässä blogissa kirjoittaneeni tästä aiheesta jo 25.05.2012 blogissani Sukupuolielinten jumalaisesta silvonnasta.

Emme ole noista ajoista luultavasti edenneet juuri yhtään ja minua ärsyttääkin suunnattomasti tämä ns. feministileiri, joka isoon ääneen julistaa ajavansa tasa-arvon asiaa, mutta tosiasiassa sitä tuntuisi kiinnostavan vain naisten eduista meuhkaaminen.

Itse kannatan aidosti täyttä tasa-arvoa naisten, miesten ja muunsukupuolisten välillä.