ORIC Manic Minerin hankala huone 26 selvitetty

Nyt on lauantai 21.04.2018 klo 00:09. Join noin puoli tuntia sitten yhden tölkin sokeritonta, Battery-merkkistä energiajuomaa. Sitten päätin yrittää ORIC Manic Minerin huonetta 26 eli In A Deep Dark Hole. Kuten aiemmassa blogissani ORIC Manic Minerin huoneet 24 ja 25 selvitetty mainitsin, tämä huone on aivan kaheli. Suurin osa huoneesta on pimeän peitossa ja pelaajan on mahdotonta ilman kokeilemista tietää missä on näkymätöntä maata. Avauduin asiasta äsken Jet Set Willy & Manic Miner Communityn keskustelufoorumilla.

Kuvittelepa sitä jos joku huipputason tasohyppypelaaja on oikeasti pelannut ORIC Manic Minerin 25 ensimmäistä huonetta läpi putkeen ilman mitään huijaus- tai harjoitusmoodeja, ja sitten päätynyt huoneeseen 26. Mikä shokki onkaan täytynyt olla havaita, että huoneen läpipelaamiseksi täytyy ensin tehdä iso määrä arvauksia, jotta voisi tietää missä on näkymätöntä maata! Sen jälkeen kun on sen selvittänyt, pitää painaa paikat mieleensä ja muistaa aiemmat reittinsä, jotta ei putoaisi kuolemaan. Typerä huone, ei voi muuta sanoa!

Mutta sain huoneen lopulta läpi noin parinkymmenen yrityksen jälkeen. Järjetöntä touhua pelintekijältä laittaa tällainen huone peliin mukaan! Tässä video läpipeluusta, joka lopulta sujuu varsin helposti sitten kun reitin tietää. Tosin paluumatkallani kohti huoneen vasenta reunaa putosin alaspäin kohdissa, joissa en aikonut pudota. Tässä videoitu läpipeluu on muuten toinen kerta kun pelasin tämän huoneen läpi - ensimmäinen läpipeluu jäi tallentamatta, sillä turhautuneisuuteni keskellä unohdin painaa F10-näppäintä oricutron-emulaattorissa.Huone 27 näyttää taas vaihteeksi ihan järkyttävältä. Saa nähdä koska sitä uskaltaisi edes yrittää. Täytynee olla tyytyväinen, että olen nyt selvittänyt neljä huonetta lyhyen ajan sisällä.