Suomesta lähtenyt noin 80 ISIS-terroristeiksi alkeellisiin maihin

YLE Teksti-TV kertoo tänään maanantaina 16.04.2018 sivulla 107 seuraavaa:

Isiksen riveihin 20 naista Suomesta

Suomesta on lähtenyt Syyrian ja Irakin konfliktialueille 80 henkilöä, joista parikymmentä on naisia, arvioi Suojelupoliisi.

Naisten roolina on ollut tuottaa propagandaa ja rekrytoida muita naisia.

Isis myös tarvitsee naisia riveihinsä synnyttämään uutta taistelijoiden sukupolvea.

Sisäministeriön arvion mukaan Suomesta Isiksen alueille lähteneet naiset ovat synnyttäneet mahdollisesti toistakymmentä lasta.

Maassamme muhii siis erittäin vaarallista ääriajattelua. Kamala alku viikolle lukea tällaista!

Ei siinä vielä mitään jos nuo terroristit jäisivät Syyriaan tai Irakiin. Siellähän olisivat paikallisten "riemuna". Mutta vaarana on, että sieltä palaa Suomeen tätä radikalisoitunutta sekopääainesta. Sittenpä meillä onkin kotimaassamme islamistiterroristeja räjäyttelemässä pommeja ja katkomassa "vääräuskoisten" ja ateistien kauloja. Tähän tilanteeseen on jollain lailla reagoitava - kyse on uhasta maan ja kansan turvallisuudelle.

Minun ehdotukseni on, että noiden ISIS-terroristien Suomen kansalaisuus mitätöidään ja heidän paluunsa Suomeen estetään. Tätä vaadin, mutta luultavasti poliitikot eivät tee mitään asian eteen. Heitä ei kiinnosta kansan turvallisuus.

LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-04-16: Linkki tähän kirjoitukseen on poistettu heti Aihe Vapaa keskustelupalstalta. Sanoma-konserni tukee Pohjois-Korean, DDR:n ja Neuvostoliiton kaltaista sensuuripolitiikkaa, jossa "väärät faktat" lakaistaan maton alle.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-04-16: Lue myös aiempi blogini tähän aiheeseen liittyen. Englannissa terroristiongelma otetetaan vakavasti, sillä Englanti haluaa tappaa ISIS-terroristinsa. Suomessa sen sijaan poliitikot istuvat peukalo perseessä miettien kaksi vuotta pitäisikö oikeat lonkerot sallia maitokaupassa!


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-04-16: Molemmat IP-osoitteeni on laitettu estolistoille, jotta en voisi keskustella Aihe Vapaa palstalla ollenkaan. Tätä siis on sananvapaus Neuvosto-Suomessa.