Englanti haluaa tappaa ISIS-terroristinsa

Iltalehden verkkoversio lainaa tänään 23.10.2017 brittiläisen BBC:n uutista:

Brittiministeri: Brittiläiset Isis-taistelijat pitää tappaa

Brittiministerin mukaan Syyriassa olevat brittiläiset Isis-taistelijat muodostavat vakavan uhan Britannian turvallisuudelle.

Siksi monessa tapauksessa ainoa mahdollinen tapa käsitellä ongelmaa onkin tappaa Syyriassa olevat brittiläiset Isis-taistelijat, sanoo kansainvälisestä kehityksestä vastaava ministeri Rory Stewart. Stewartin mukaan Isis-käännynnäiset uskoivat "äärimmäisen vihamieliseen oppiin".

- He voivat odottaa tulevansa tapetuiksi Britannian turvallisuudelle asettamansa vakavan uhan takia.

Hallituksen mukaan Stewartin kommentit olivat linjassa hallituksen politiikan kanssa.

Stewartin kommenteista kertoi BBC.

Eli Englannissa tähän terrorismikatastrofiin puututaan kovalla kädellä, juuri kuten kuuluukin tehdä. Entäs mitä poliitikot tekevät meillä kotonamme Suomessa? Eivät tietenkään yhtään mitään. He kyllä istuskelevat peukalo perseessä vatvoen kuukausia tai vuosia voivatko Alkon lonkerot olla meillä maitokaupassa vaiko eivät. Poliitikkojamme ei näet kiinnosta tämän maan kansalaisten turvallisuus.

Ensimmäinen askel olisi viedä kansalaisuus kaikilta Suomen kansalaisilta, jotka ovat liittyneet terroristijärjestöön nimeltä ISIS. Eli heillä ei pitäisi olla enää mitään mahdollisuutta palata Suomeen terrorisoimaan kansaamme. Miksi kuitenkaan näin ei tapahdu? Vai tapahtuuko ja en ole vain tietoinen asiasta? Uskon vahvasti, että tämän maan poliitikot eivät uskalla ryhtyä minkäänlaisiin toimenpiteisiin terrorismin kitkemiseksi.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-10-23: Tästä aiheesta ei sallita Suomessa julkista keskustelua netissä. Postasin tänä iltana linkin tähän blogikirjoitukseen kolme kertaa eräälle suositulle keskustelupalstalle, jonka nimi on Aihe Vapaa. Ensimmäisen kerran juttuni sai olla siellä 4 minuuttia. Toisella kerralla arviolta 2 minuuttia. Kolmannella kerralla se oli siellä 7 minuuttia ja kerkisi kerätä pari yläpeukutusta, mutta sen jälkeen se poistettiin palstalta!!! Aiheeksi juttuuni laitoin: Miksi Suomi paapoo terroristeja mutta Englanti ei?. Juttuni ei sisältänyt mitään kiroilua, provosointia, vittuilua tai muutakaan asiatonta. Tästä asiasta vaan ei saa keskustella Suomessa aivan kuten ei saa myöskään keskustella kannabiksen laillistamisesta. Suomi muistuttaa hyvin monessa suhteessa Venäjää, Neuvostoliittoa, DDR:ää, Kiinaa, Pohjois-Koreaa, Saudi-Arabiaa ja Irania. Täällä normaalia, avointa, sensuroimatonta keskustelua ei ole mahdollista käydä, vaan tietyt aiheet on kokonaan kielletty. Tilanne on pitkälti sama kuin Iranissa suhtautuminen esimerkiksi homoseksuaalisuuteen. Siellä presidentti on vakavalla naamalla sanonut, että homoja ei Iranissa vainota ihan siitä syystä, että siellä homoja ei ole ollenkaan. Suomessakin asiat lakaistaan maton alle ja niistä ei saa keskustella.

Miten siis voisin ilmaista itseäni ilman www.kolttonen.fi sivustoani? En varmaan mitenkään! Jakaisinko lentolehtisiä kadulla tai liimailisin julisteita ruokakauppojen ilmoitustauluille?

Ei helvetti hei mikä sensuurivaltio Suomi on!