Energiajuomaa rohkaisuksi ja huone 20 ORIC:in Manic Minerissa selvitetty

Aiemmassa blogissani Etenin taas yhden huoneen ORIC:in Manic Minerissa selitin videon avulla miten selvitin ORIC:in Manic Minerin huoneen 19 eli Down The Pit. Kävin äsken postissa hakemassa pari kirjattua lähetystä ja ostin kaksi Battery-merkkistä sokeritonta energiajuomaa:

two battery sugarfree energy drinks

Nyt on tiistai 10.04.2018 ja kello on 16:25. Avasin juuri ensimmäisen energiajuomatölkin ja otin huikan siitä. Kun olen saanut tämän tölkillisen juoduksi, aion käynnistää oricutron ORIC-emulaattorin Fedora Linux 27 läppärilläni. Sitten yritän sitä huonetta 20, jonka nimeä en nyt enää muista. Huone vaikutti kuitenkin äärimmäisen vaikealta, joten pelkään, että en saa sitä menemään läpi. Kahvia tai teetä en muuten ole tänään vielä juonut ollenkaan.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-04-10: Kello on nyt klo 16:37. Huoneen 20 nimi on The Hall Of The Mountain Kong eikä se ollutkaan niin vaikea kuin luulin. Tosin tämä on niitä ärsyttäviä huoneita, jotka pitää tuntea etukäteen tai kuolee heti. Nimittäin kun peli alkaa, Miner Willy seisoo huoneen vasemmassa alalaidassa ja oikealta tulee tappava vihollinen samantien kohti ja ylhäällä liikkuu toinen vihollinen, johon ei saa hypätessään koskea. Pitää siis etukäteen tietää, että vaaditaan heti liikettä oikealle ja täsmällisesti ajoitettu hyppy tai kuolema on väistämätön.

Harjoittelin tämän huoneen alkua muutaman kerran ilman videonauhoitusta ja sitten yritin tosissani. Yrityksiä ei tarvittu kovinkaan montaa. Arvioisin, että jo kahdestoista yritys tuotti tulosta. Sain huoneen menemään läpi vaikka ihan lopussa jo kerättyäni kaikki esineet, meinasin tehdä karmean virheen! Tiputtauduin hulluuksissani alatasolle melkein väärään aikaan kun kiiruhdin EXIT-ovelle. Kuten videosta selviää, oli aivan hiuskarvan varassa etten törmännyt vasemmalta tulevaan viholliseen.

Ei jumalauta! YouTube on tehnyt jotain muutoksia ilmeisesti! ORIC Manic Miner videoni eivät näy enää terävällä resoluutiolla YouTubessa, vaan kuva on karmeasti pakattu ja pehmennetty aivan pilalle. Näin ainakin Firefoxilla Fedora Linux 27:ssä! JÄRKYTTÄVÄÄ! Tässä kuitenkin video todisteeksi huoneen läpipeluusta:Vanhatkin Manic Miner videoni näkyvät pakattuina ja kuvanlaatu on surkea! Vitun Google! Tuo saatanan firma on pilannut koko YouTube-kanavani!

Vaikka tämäkin huone meni läpi melko äkkiä, en nyt kuitenkaan lähde yrittämään enää tänään seuraavan läpipeluuta. Sen tehtävän aika on joskus myöhemmin.