Etenin taas yhden huoneen ORIC:in Manic Minerissa

Aiemmassa blogissani Pientä edistystä kaivostoiminnassa kerroin miten selvitin ORIC:in Manic Minerin huoneen 18 eli Back To Work. Tänään ajattelin jatkaa huoneessa 19.

Nyt on siis sunnuntai 08.04.2018 ja kello on 19:34. Join vähän aikaa sitten yhden 1/3 litran tölkillisen sokeritonta Battery-energiajuomaa rohkaisuksi. En uskaltanut juoda kahvia, sillä siitä on tullut viime aikoina hieman kofeiiniahdistusta vaikka joisin vain ihan pari mukillistakin. En tiedä mistä se johtuu, mutta energiajuomista tuota ahdistavaa tunnetta ei tule. En silti aio luopua kahvinjuonnista vaikka sillä onkin pieniä haitallisia sivuvaikutuksia.

Niin, Earl Grey teetäkin tosiaan join klo 16 tienoilla ja söin pari itsetehtyä skonssia aidon brittiläisen lemon curdin kera. Siinä siis päivän kofeiininlähteeni.

Juotuani energiajuoman aloin taas pelata hieman sitä ORIC:in Manic Mineria. Loihdin itselleni ikuiset elämät ja siirsin itseni huoneeseen 19, joka siis on Down The Pit. Tunnustelin vähän huonetta ilman videotallennuksia, mutta sitten aloin yrittämään tosissani videotallenteiden kera. Huone osoittautui melko helpoksi lukuunottamatta yhtä hyppyä, joka vaatii erittäin tarkan ajoituksen. Pääsin huoneen läpi jo kolmannella yrittämällä. Tässä uploadaamani video veljeni Riston YouTube-kanavalla:En saanut videotallennusta alkamaan ihan huoneen alusta, mutta mitään oleellista videolta ei puutu. Alussa Miner Willy vain laskeutuu automaattisesti oikealla olevat portaat alas ja pelaajan osuus alkaa siitä.

Pitäydyn taas tänään siinä ohjenuorassa, että psyykkisen liikarasituksen välttämiseksi pelaan vain yhden huoneen illassa. Siispä suljin oricutron ORIC-emulaattorin tältä erää ja jatkan seuraavan huoneen parissa joskus myöhemmin. En ehtinyt juuri katsoa millainen tuo huone oli, mutta pikavilkaisun perusteella minulle jäi aika järkyttävä kuva siitä.