Pientä edistystä kaivostoiminnassa

Nyt on keskiviikko 14.03.2018 ja kello on 18:24. Join vähän aikaa sitten kaksi mukillista aika vahvaa, hyvin tummapaahtoista Parisien-merkkistä kahvia. Noiden päälle join vielä yhden 1/3 litran tölkillisen sokerillista Battery-energiajuomaa. Tässä kuvat noista kofeiininlähteistä:

parisien coffee and energy drink

Harjoittelin taas vähän ORIC:in Manic Mineria. Jatkoin siitä mihin jäin viime perjantaina, joten työn alla oli huone #18 eli Back To Work. Olin etukäteen päättänyt, että mikäli saan tämän huoneen menemään läpi, lopetan pelaamisen siihen paikkaan. Psyykeni ei kestä pelata kahta huonetta samana iltana. Yllätyin positiivisesti, sillä sain huoneen #18 menemään läpi jo kahdeksannella yrittämällä. Otin tuosta läpipeluusta videotallenteen ja laitoin sen veljeni Risto Kolttosen tilille YouTubeen. Video on tässä:Kuten huomaat, pelisuoritukseni ei ollut optimaalinen. Kulutin turhaan aikaa useammassakin kohdassa, mutta eniten sitä hassaantui huoneen yläosassa liukuhihnalle astuttaessa. Kun menin liukuhihnalle ensi kertaa, tein sen liian nopeasti ja meinasin törmätä edelläni kulkevaan lintuun, joka on tappava vihollinen. Siitä syystä jouduin kääntymään takaisin ja tekemään uuden yrityksen. Nyt kuitenkin opin virheestäni sen verran, että tiedän missä vaiheessa likuhihnalle pitää astua, jotta välttyy yhteentörmäykseltä.

Päästyäni huoneen oikeanpuoleiseen osaan, olin myös pelokas, sillä viistosuunnassa liikkuva lintu suhahtaa ohi uhkaavan läheltä. Siksi pelkäsin liikkumista ja yritin olla varovainen. Tässä huoneessa ei kuitenkaan ole mahdollisuutta pitkään aikailuun, sillä AIR-palkki eli käytettävissä oleva happivarasto hupenee uhkaavaa vauhtia.

Lopetan nyt treenaamisen tältä erää. Uskon osaavani tämän huoneen jo aika hyvin. Se ei tuntunut kovin vaikealta, sillä en ollut ennen pelannut sitä ollenkaan ja tosiaan se meni läpi jo kahdeksannella yrityksellä.