Uskonnollinen ympärileikkaus on sairasta seksuaalista väkivaltaa

On täysin sairasta, että vauvoja ja lapsia voidaan ympärileikata uskonnollisista syistä. Suomessa ilmeisesti korkein oikeus on linjannut, että uskonnolliset ympärileikkaukset ovat laillisia kunhan ne tehdään "lääketieteellisesti oikein". Ei jumalauta!

Mieti nyt tätä asiaa: Jotkut harhaanjohdetut kuvittelevat, että lasten sukupuolielinten silpominen on pakollista ja liitto Jumalan kanssa!

Häiriintyneet uskonlahkot kuten juutalaisuus ja islam tekevät ympärileikkauksia. Ympärileikkaus on seksuaalista väkivaltaa. Tuo sairas silpominen perustuu Raamattuun ja tarkemmin sanottuna Vanhaan Testamenttiin. Ensimmäinen Mooseksen Kirja 17:10-13 kertoo karua satua:

Ja tämä on minun liittoni sinun ja sinun jälkeläistesi kanssa; pitäkää se: ympärileikatkaa jokainen miehenpuoli keskuudessanne. Ympärileikatkaa esinahkanne liha, ja se olkoon liiton merkki meidän välillämme, minun ja teidän. Sukupolvesta sukupolveen ympärileikattakoon jokainen poikalapsi teidän keskuudessanne kahdeksan päivän vanhana, niin hyvin kotona syntynyt palvelija kuin muukalaiselta, keneltä tahansa, rahalla ostettu, joka ei ole sinun jälkeläisiäsi. Ympärileikattakoon sekä kotonasi syntynyt että rahalla ostamasi; ja niin minun liittoni on oleva merkitty teidän lihaanne iankaikkiseksi liitoksi.

Tuohon siis ainakin juutalaisten harrastama seksuaalinen väkivalta lapsia kohtaan perustuu. En tiedä onko muslimeilla vastaava kehotus Koraanissa tai perimäopissaan, mutta siinä "kulttuurissahan" silvotaan toisinaan myös tyttöjen sukupuolielimiä, riippuen maasta ja "kulttuurista"!!! Meillä on vakava ongelma näiden häiriintyneiden uskonlahkojen harjoittaman sairaan väkivallan kanssa.

JOS NYKYPÄIVÄNÄ JOKU SAISI PÄÄHÄNSÄ, ETTÄ SUKUPUOLIELINTEN SILVONTA ON JOKU MERKKI "LIITOSTA JUMALAN KANSSA", NIIN TÄMÄ PASSITETTAISIIN PIKAISESTI HOITOON MIELISAIRAALAAN!!!

Sen sijaan kun seksuaalinen väkivalta perustuu muinaisten kamelikuskien vuosituhansia vanhoihin nuotiosatuihin, on asia poliittisten päättäjien mielestä aivan sallittua!!!

Iltasanomat kertoo artikkelissaan lauantaina 03.02.2018 tapauksesta, jossa ympärileikkaukselle ei ollut "uskonnollisia perusteita", joten asiasta nostettiin syyte:

Alle kolmikuinen poikavauva ympäri­leikattiin vaasalaisen omakotitalon olo­huoneessa - pojalle vakava komplikaatio

Syyttäjän mukaan ympärileikkauksesta aiheutui poikavauvalle vakavia seuraamuksia. Tämän takia äitiä syytetään pahoinpitelystä.

30-vuotiaan nigerialaisäidin mukaan poika oli "pakko" ympärileikata, ennen kuin tämä täytti kolme kuukautta.

- Tein tämän, koska lapsen isä ja tämän perhe pakottivat minut siihen. Minulle sanottiin, että mikäli lasta ei leikata ennen kuin hän on kolme kuukautta vanha, hän saattaa kuolla. En voinut ottaa tätä riskiä, joten päätin, että hänet pitää ympärileikata, nainen sanoi poliisille.

Naisen harhat olivat siis aivan omaa luokkaansa. Iltasanomat jatkaa:

- [Silvonnan tehnyt] Mies tuli meidän kanssa sisälle ja siellä odotti yksi noin 45–50-vuotias mies. Hän puki lääkärin vaatteet päälle ja selitti, että hän on tehnyt näitä toimenpiteitä monta kertaa ja ettei minun tarvitsisi olla huolissani. Hän sanoi, etten ollut ensimmäinen asiakas, nainen sanoi poliisille.

- Hän käytti kyllä jotain puudutusainetta. Se annettiin injektiona. Hän selitti, että lapsi ei tunne mitään kipua ja silloin myös pysyy paremmin paikoillaan. Hän käytti itsestään sulavia ompeleita, nainen sanoi.

Leikkaus tehtiin ilmeisesti talon olohuoneen pöydällä. Nainen antoi "lääkärille" noin 220 euroa. Leikkauksen tehneen miehen henkilöllisyys jäi poliisitutkinnassa epäselväksi.

Sairas pahoinpitely siis tapahtui ja seuraukset olivat hirveät:

Ympärileikkaus meni kuitenkin pahasti pieleen. Yli pari viikkoa myöhemmin haava tulehtui, ja Helsingissä ollut nainen vei pojan sairaalaan, jossa hän sai suonensisäistä antibioottihoitoa.

- Komplikaatio on ollut vakava. (Pojalle) saattaa aiheutua virtsaamisongelmia ja hänet joudutaan mahdollisesti leikkaamaan uudelleen, syyttäjän haastehakemuksessa lukee.

Iltasanomien jutun mukaan rikostutkinta aloitettiin ja syyttäjä vaatii naiselle ehdollista vankeutta tai isoa sakkoa.

Jos kyseessä olisi ollut muslimiperhe tai juutalaisperhe, niin syytettä ei olisi välttämättä voitu nostaa kunhan seksuaalinen väkivalta olisi tehty "asianmukaisesti" sairaalassa oikean lääkärin toimesta!!! Koskahan pääsemme eroon näistä sairaista, alkeellisista ja vastenmielisistä operaatioista, joita uskonnon nimessä suoritetaan? Yhteiskuntamme on erittäin typerä eikä puolusta lapsien oikeuksia. Ilman ympärileikkauksia juutalaisuus olisi melko siedettävä uskonto, mutta tämä alkeellinen seksuaalinen väkivalta tekee siitä vastenmielisen. Islamissa sen sijaan on niin paljon vikoja, että ympärileikkaus on vain yksi pahuus muiden joukossa.

VAADIN, ETTÄ VAUVOJEN JA ALAIKÄISTEN YMPÄRILEIKKAUKSET USKONNOLLISIN PERUSTEIN ON LAILLA KIELLETTÄVÄ SUOMESSA JA KAIKKIALLA MAAILMASSA. TÄMÄ VAATIMUS KOSKEE SAMALLA TAVALLA POIKIA JA TYTTÖJÄ. AIKUISET USKOVAISET VOIVAT MINUN PUOLESTANI VAIKKA LEIKATA PÄÄNSÄ IRTI JUMALAN LIITON MERKIKSI JOS NIIN TAHTOVAT.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-02-06: Kuutisen vuotta sitten 25.05.2012 käsittelin tätä samaa aihetta blogissani Sukupuolielinten jumalaisesta silvonnasta. Blogi on, valitettavasti, yhä edelleen ajankohtainen ja voi olla, että näistä sairaista ympärileikkauksista ei päästä eroon koskaan, sillä uskontojen myrkkylonkerot ovat syvällä yhteiskunnassa.