cannabis photo

Saksassa poliisi haluaa dekriminalisoida kannabiksen kokonaan

Tämä päivä on ollut äärimmäisen loistava! Riemuitsen todellakin kuullessani uudesta kehityksestä Saksassa. Rehellinen Iltalehti kertoo artikkelissaan maanantaina 05.02.2018 seuraavaa:

Saksan poliisiliitto vaatii marihuanan täydellistä dekriminalisointia

Saksassa rikospoliisien liitto BDK (Bund Deutscher Kriminalbeamter) vaatii "kannabistuotteiden täydellistä dekriminalisointia". Poliisiliiton mukaan nykylaki ei ole "viisas eikä kannattava" yhteiskunnalle.

- Kannabiksen kieltäminen on historiallisesti tarkasteltuna tapahtunut mielivaltaisesti eikä ole tähän päivään mennessä osoittautunut älykkääksi tai kannattavaksi. Ihmiskunnan historiassa ei ole ollut yhteiskuntaa ilman huumeidenkäyttöä, ja se tulee yksinkertaisesti hyväksyä, BDK:n johtaja André Schulz sanoi Bild-lehdelle.

Hän uskoo, ettei kannabis tule olemaan enää kauan kiellettyä Saksassa.

- (Marihuanan käytön) kieltäminen aiheutti suurimmat ongelmat. Tämänhetkisessä oikeusjärjestelmässämme stigmatisoidaan ihmisiä ja samalla annetaan rikollisille mahdollisuus ammattiuraan.

Saksassa siis poliisi haluaa lopettaa pilvenpolttelijoiden vainoamisen, joka ei ole koskaan perustunut mihinkään järkevään syyhyn. Sen sijaan Suomessa, tässä onnen ja auvon ihmemaassa, poliisi on joissain junttikaupungeissa tehnyt "tehoiskuja" ja yrittänyt saada kaduilta kiinni pilvenpolttelijoita. Tässä maassa ollaan vielä niin helvetin pihalla ettei mitään määrää.

Onneksi Internet mahdollistaa rehellisen tiedonvälityksen ja kannabiksen voittokulkua ei voida enää pysäyttää. Neuvosto-Suomemme kusipäiset poliitikot ja terveysvalistajat tietenkin tekevät parhaansa suojellakseen Alkon viinamonopolia kilpailulta. He haluavat kaikin keinoin ainakin hidastaa marihuanan laillistamista, jotta vanhat valtarakenteet säilyisivät.

Muualla maailmassa on jo astuttu uuteen aikaan, mutta sitä meidän kalkkeutuneet poliitikkomme eivät vain ymmärrä. Iltalehden jutun mukaan Saksassa on jo käytännössä sallittu kannabis. Lehti kirjoittaa:

Saksassa lait vaihtelevat osavaltioittain, mutta tyypillisesti ihmistä ei rangaista pienen kannabismäärän hallussapidosta, mikäli aine on tarkoitettu omaan käyttöön. Laillinen määrä on useimmiten 10-15 gramman välillä.

On tärkeää, että hallussapidon rajoitukset poistetaan kokonaan ja sallitaan myös pienimuotoinen kotikasvatus aikuisille. Tarvitaan myös valtion kontrolloima teollinen kannabiksenkasvatusketju ja laadunvalvonta. Näin saamme maaseutummekin elpymään ja yrittäjyyden nousuun. Seurauksena on valtava talouskasvu ja suosio aivan kuten USA:n malli on meille osoittanut. Siinä on suunta tulevaisuudellemme.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-02-05: Laitoin linkin tähän blogikirjoitukseeni Sanoma-konsernin omistukseen kuuluvalle Aihe Vapaa keskustelupalstalle. Nuo neukkumaiset sensuuripellet poistivat kirjoitukseni ja sitä seuranneen keskusteluketjun kokonaan. Lisäksi he laittoivat IP-osoitteeni estolistalleen, joten en pääse enää ollenkaan heidän sivuilleen.

Siis Suomessa sananvapaus on kuin Neuvostoliitossa ja Helsingin Sanomat ja Iltasanomat suojelevat Neuvosto-Suomen "yhtä oikeaa totuutta". Heidän mallissaan kansalaisten vapaa keskustelu tukahdutetaan kokonaan pois, jotta "vääriä mielipiteitä" ei kuultaisi. Heille itsenäinen Suomi ja sananvapaus ei merkitse mitään, vaan he ihailevat Pohjois-Koreaa. Suosittelen kaikkia lopettamaan Helsingin Sanomien tilauksen ja olemaan ostamatta Iltasanomia. Iltalehti on Suomessa se valtamedia, johon voimme jossain määrin luottaa.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-02-06: Sanoma-konserni pelkää suunnattomasti Iltalehden rehellistä uutista, johon viittasin tässä blogissa. Joku muukin avasi tästä samasta aiheesta keskustelun Aihe Vapaa palstalla, mutta koko ketju hävitettiin sieltä armotta pois. Nämä neukkumaiset Pohjois-Korean ihailijat eivät halua, että kansalle kerrottaisiin rehellisesti miten asiat ovat maailmalla. Suomea hallitaan sensuurin ja valehtelun avulla ihan kuten Pohjois-Koreaa ja Neuvostoliittoa. Me elämme eräänlaisessa Neuvosto-Suomessa, jossa Helsingin Sanomat ja Iltasanomat toitottavat omia, ainoita oikeita "totuuksiaan" kansalle. Jos noita "totuuksia" joku uskaltaa kyseenalaistaa ihan järkiperusteilla ja faktoilla, niin kaikki ne "väärät mielipiteet" vaiennetaan Suomessa tylysti eli niitä ei saa edes julkisesti esittää. Iltalehti sen sijaan välittää informaatiota melko avoimesti.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-02-08: Sanoma-konsernia pelottaa edelleen. Eilen ja tänään he ovat sensuroineet kansalaisten välistä avointa keskustelua ja laittaneet IP-osoitteita estolistoilleen. Eikö heitä yhtään hävetä? Ei tietenkään. He ovat neukkumaisia sensuuripellejä, jotka eivät arvosta itsenäistä Suomea. Sananvapaus arvona ei merkitse heille mitään.