"Musta Barbaari" poltteli jazz-tupakkaa Pori Jazzeilla

Iltalehden verkkoversio kertoo tänään torstaina 02.11.2017 seuraavaa Mustasta Barbaarista:

Musta Barbaari kärähti huumeista Pori Jazzeilla - selvisi 200 euron sakoilla

Musta Barbaari poltti laittomasti marihuanaa Pori Jazzeilla heinäkuussa.

… Pohjanmaan syyttäjänviraston vahvistaman rangaistusmääräyksen mukaan Nikander poltti laittomasti marihuanaa Pori Jazzien festivaalialueella 14. heinäkuuta.

Rangaistusmääräyksen teonkuvauksen mukaan "Nikander ei koe olevansa huumeriippuvainen eikä ole hoidon tarpeessa".

Poliisin tietojärjestelmän mukaan Nikander ei ole ollut aikaisemmin epäiltynä huumausainerikoksista.

Nikander tuomittiin huumausaineen käyttörikoksesta 10 päiväsakkoon, jotka tekivät hänen tuloillaan 200 euroa. Lisäksi Nikanderin maksettavaksi tuli 40 euron rikosuhrimaksu.

Tällä hetkellä USA:ssa jo kahdeksan osavaltiota on laillistanut marihuanan, siis kannabiksen. Mukana on USA:n suurin osavaltio Kalifornia.

Kirjoitin aiemmassa blogissani Iltalehti uutisoi rehellisesti kannabiksesta kuinka Iltalehti oli julkaissut ihan asiallisen jutun kannabiksen laillistamisesta USA:ssa. Tänään kuitenkin Iltalehti on sortunut kaksinaismoralistisesti uutisoimaan hyvin skandaalinomaisesti Mustan Barbaarin pilvenpoltosta Pori Jazzeilla. Juttu on toki vain faktat toteava raportti, mutta siinä ei ole minkäänlaista journalistista, kriittistä otetta itse uutisen sisällön absurdiuteen.

James Nikanderia rankaistiin vaikka hän ei tehnyt mitään väärää. Ihan sama kuin hän olisi juonut kaljaa tai viinaa. Ja mikä edes on uutisessa mainittu "rikosuhrimaksu"? 40€ siihenkin kului. Ei helvetti!

Sehän näissä "pilvenpolttelurikoksissa" juuri onkin, että niissä ei ole mitään uhria. Ei ole mitään järkeä olla olemassa "rikoksia", joissa ei ole uhria, koska silloin kukaan ei ole kärsinyt vääryyttäkään!

Kanadassa pääministeri Trudeau on ilmoittanut, että kannabis tullaan laillistamaan koko maassa, koska kansa sitä siellä tahtoo. Uutissivusto www.ctvnews.ca kertoo, että lähes 70% kanadalaisista tukee marihuanan eli kannabiksen laillistamista:

Nearly 70 per cent of Canadians are in favour of marijuana legalization, according to a new poll.

A recent Nanos survey shows 43 per cent of Canadians say they support the legalization of marijuana, while 26 per cent somewhat support the idea.

Only 26 per cent of Canadians either oppose or somewhat oppose the idea.

The poll, which was commissioned by CTV News, includes responses from 1,000 Canadians aged 18 or older and was conducted between May 27 and June 1, 2016.

Kanada ja USA ovat sivistysvaltioita, mutta Suomi muistuttaa Neukkulaa. Täällä tullaan monessa asiassa aivan jälkijunassa vaikka meillä onkin runsaasti tieteellistä ja teknistä osaamista.

Keskustelupalstoilla mesotaan nyt tästä Mustan Barbaarin hurjasta huumekärystä. Jotkut väittävät, että Musta Barbaari olisi harras helluntailainen. En yhtään tiedä onko nuo väitteet pelkkää nettitrollausta, mutta odotellaan nyt tekeekö James Nikander kuten Reino Nordin eli yrittää puhdistaa mainettaan. Reinohan jäi taannoin kiinni kannabiksesta eikä kulunut kauankaan kun hän iloitsi iltapäivälehdissä mansikoiden olevan parasta huumetta! Pidän aika todennäköisenä, että kohta kuullaan Mustalta Barbaarilta erittäin katumuksentäyteinen julkinen anteeksipyyntö. Miten lienee? En kuitenkaan väitä mitään varmaksi. Odotellaan rauhassa ja katsotaan miten käy.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-03-06: James Nikander oli rehellinen mies eikä alkanut pyytelemään anteeksi! Hyvä, James!