Nokia 5 älypuhelin saapui

Aiemmassa blogissani Puhelinmyyjä houkutteli minut älypuhelinten aikaan mainitsin, että ostin Nokia 5 puhelimen DNA:n kautta, koska sain sen ja uudemman liittymän halvempaan yhteishintaan kuin mitä silloinen puhelinliittymäni maksoi kuukaudessa. Päätös ei siis ollut vaikea.

Seurantatietojen mukaan puhelimeni postitettin Lahdesta eilen maanantaina ja tänään noudin sen Hakaniemen postista. Kuten mainitsin blogissani, sopiva SIM-kortti kuitenkin puuttuu eikä se tullut vielä. Oletan ja ainakin toivon, että se saapuisi huomenna, jotta pääsisin kokeilemaan älypuhelintani mahdollisimman pian.

Tässä kolme kuvaa:

nokia 5 phone box front
nokia 5 phone box back
nokia 5 phone and accessories

Laitoin äsken puhelimen latautumaan, jotta se olisi käyttövalmis heti kun saan SIM-kortin. Ruudulle ilmestyi teksti: "Powered by Android" ja lataus alkoi. Yllätyin hieman, sillä akussa olikin 88% virtaa sisällä. Olin luullut, että akku olisi ollut kokonaan tyhjä. Olen jonkin verran tutkinut tämän puhelimen arvosteluja netistä. Mikään huippumallihan tämä ei parin sadan euron hintansa vuoksi tietenkään ole. Akunkesto tuntuu saavan jonkin verran kritiikkiä ja latausaikakin on joidenkin sivujen mukaan aika pitkä. En kuitenkaan aio pelata puhelimellani mitään pelejä, joten se säästää akkua jonkin verran. Tuskinpa tulee seurattua mitään tv-sarjojakaan, mutta yksittäisiä videopätkiä ehkä tulee silloin tällöin katsottua. Pelit ja videot ilmeisesti ovat niitä, jotka eniten syövät virtaa.