Pettymyksen kautta uuteen nousuun

Aiemmassa blogissani Harvinainen Made In Japan kelanauha hankittu kerroin rehellisesti miten suuri riemuni vaihtui yhden yön aikana karvaaseen pettymykseen. Eipä tuolle surulliselle tapaukselle enää voi mitään. Lienee jo tilastollinenkin karu tosiasia, että kun tekee yli 920 diiliä eBayssä, niin niiden joukkoon mahtuu väistämättä myös sellaisia tapauksia, jotka eivät suju toivotulla tavalla. Tällaista elämä vain on. En jaksa tässä alkaa selittämään kaikkia eBayn kautta kokemiani pettymyksiä, mutta niitä ei ole todellakaan montaa kun suhteutetaan niiden määrä tehtyjen kauppojen koko määrään. Siis eBay on äärimmäisen luotettava kauppapaikka, mutta kannattaa tarkkailla myyjien positiivisten palautteiden määrää ennen ostopäätösten tekemistä. Ja siis toki myös neutraalien ja etenkin negatiivisten!

Kun tämä lauantaipäivä on edennyt kohti iltaa, pettymyksen tunteeni on lieventynyt ja olen taas aika normaalilla mielialalla liikenteessä. Toipumista auttaa sekin, että Made In Japan löytyi täysin spontaanisti eikä se ollut sellainen kelanauha, jota olisin pitkään etsinyt. Riemua kesti vähän aikaa ja pettymys tuli tilalle. En halua mitenkään kaunistella tilannetta, sillä olisin kipeästi halunnut tämän kelanauhan, mutta toisaalta elämän on jatkuttava. Yritän siis keskittyä nyt niihin asioihin joihin voin vielä vaikuttaa.

David Bowien Hunky Dory umpeutuu sunnuntain ja maanantain välisenä yönä muistaakseni noin klo 3. Olen sisuuntunut ja aion iskeä siinä kohteessa kuin tuhat volttia ja katson mihin se riittää! Yritän parhaani ja enempää ei voi vaatia. The Whon Live At Leeds puolestaan umpeutuu tiistaina Suomen aikaa noin klo 21 mikäli oikein muistan. Myös tuo kohde on minulle erittäin tärkeä, sillä kyseinen albumi on yksi kaikkien aikojen suosikkejani. Toki kelanauha- ja vinyyliformaatissa on se ongelma, että niissä on vain pieni osa tuota tuota legendaarista Leedsin keikkaa. Minulla onkin myös 2CD-versio, jossa on tallennettuna koko keikka. Olen aivan ehdottomasti sitä mieltä, että Live At Leeds olisi alunperinkin pitänyt julkaista tupla-albumina. Koko keikka on nimittäin timanttista pöhinää alusta loppuun saakka!

Joka tapauksessa juon nyt tupla-annoksen kahvia ja kuuntelen musiikkia loppuillan.