kukkuluuruu psychedelic

Miten kannabiksen käyttö kannattaa aloittaa?

Kannabiksesta puhutaan nykyään paljon melkein kaikkialla ja moni miettiikin pilven kokeilemista. Miten kannabiksen käyttö kannattaa aloittaa? Aion tänään puhua lyhyesti käytön aloittamisesta ja myös antaa vinkkejä siitä miten kannabista kannattaa ylipäänsä käyttää.

HUOM: Näitä ohjeita ei saa soveltaa paikoissa, joissa kannabiksen käyttäminen on laitonta. En siis kehota ketään rikkomaan lakia. Jos lain kunnioittaminen kiinnostaa, mutta haluat silti kokeilla pilveä, niin kannattaa matkustaa Amsterdamiin, San Franciscoon tai jonnekin muualle, jossa kannabis on sallittua!

Yritän tässä tehdä myös jonkinlaisen vertauksen alkoholiin, sillä useimmilla on kokemusta kaljasta ja viinasta. On kuitenkin huomioitava, että kannabis ja alkoholi ovat hyvin erilaisia psykoaktiivisia aineita eivätkä niiden vaikutukset ole tyypillisesti paljonkaan samanlaisia. Toki käyttäjää saattaa naurattaa sekä pilvessä että kännissä, mutta psyykkiset vaikutusmekanismit ovat tyystin erilaisia. Kärjistäen voisi sanoa, että alkoholi tekee käyttäjänsä tilapäisesti tyhmemmäksi kun kannabis tekee viisaammaksi. Kannabiksen viisastuttava vaikutus ei aina jää vain pilvessä oloon, vaan se voi siirtyä myös normaaliin arkielämään, jolloin käyttäjä ei ole pilvessä.

Kannabista on käytetty Pyhänä Yrttinä hindulaisessa traditiossa jo vuosituhansien ajan, ja tätä seremoniallis-ritualistista tajunnanlaajennusta esiintyy yhä edelleen. Itse suosin nimenomaan tätä henkisen kasvun tiehen kohdistuvaa kannabiksen käyttöä. En ollenkaan hyväksy tiettyjen räppipellejen tyhjänpäiväistä rehvastelua pilvenpolttelullaan. Kannabis ei automaattisesti tee ketään viisaammaksi. Jotta kannabis tekisi sinusta viisaamman, sinun on suhtauduttava siihen kunnioituksella ja suorastaan pyydettävä hampultasi, että se toimisi psykedeelisenä oppaanasi ja ohjaisi sinua oikeaan suuntaan kun tutkistelet maailmaa ja mielesi sisältöä.

Hyvä on. Ehkä olen nyt paasannut tarpeeksi taustoista ja voimme siirtyä käytännön vinkkeihini. Luettelen seuraavaksi avainasioita, joita sinun tulee muistaa kun käytät kannabista.