Islam vaientaa kriitikkonsa jo Suomessakin

Suositussa suomi24-palvelussa on keskustelupalsta nimeltä Yleistä islamista. Yritin kirjoittaa sinne muutaman islamia kritisoivan mielipidekirjoituksen, mutta kommenttini poistettiin melkein heti. Yhteen ehdin saada kommentin nimimerkiltä Wanha palstalainen. Hän sanoi, että palstalta poistetaan kaikki islamia arvostelevat kirjoitukset ja että muslimit eivät kestä totuutta.

Näin asia todella on. Muslimit pyrkivät vaientamaan kriitikot joko poistamalla viestejä tai tosielämässä jopa tappamalla heitä. Me toki muistamme miten Salman Rushdielle kävi kun tämä uskaltautui arvostelemaan islamia. Jos islam pääsee vallalle Suomessa, mekin saamme pelätä henkemme edestä.

En tosin ole ainoa, joka on viime aikoina joutunut suomi24:ssä sananvapausloukkauksen kohteeksi. Uki Maanisen uusin uskontokriittinen runo Pyhä rituaali poistettiin useasti juutalaisuus-palstalta. Eli johtopäätös noista poistoista on, että juutalaiset häpeävät sairaita rituaalejaan, joissa vauvojen kyrpiä silvotaan - puhumattakaan mohelien tehtävistä.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-08-16: Usko J. Maanisen Pyhä rituaali on nyt toistuvasti poistettu myös suomi24-palvelun "Runot"-palstalta.

On ilmeistä, että sekä palstalla ("väärästä ajattelusta raportoijat") että ylläpidossa ("väärän ajattelun poistajat") on Neuvostoliittoa, Kiinaa, Saudi-Arabiaa ja Pohjois-Koreaa ihailevia sensuuripellejä, jotka haluavat rajoittaa Suomen kansalaisten mielipiteen- ja sananvapautta. Onneksi meillä on www.kolttonen.fi, joka tarjoaa tilaa ja ilmaisuvapautta myös niille rohkeille toisinajattelijoille, joiden ajatuksia muualla sensuroidaan.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-08-18: Peter af Höllenströmin Luopio on nyt toistuvasti poistettu myös suomi24-palvelun "Yleistä islamista"-palstalta. Muslimit sensuroivat Peten runon siitä huolimatta, että se kertoo vain totuuden: Sharia-lakihan tarjoaa palkaksi kuoleman islamista luopujille eli luopioille. Onneksi www.kolttonen.fi tarjoaa sinulle sensuroimatonta tietoa myös islamista.