Raamatun mukaan seksiä harrastaneet homomiehet pitää tappaa

Luin tänään maanantaina 04.11.2019, että kristillisdemokraattisen puolueen Päivi Räsänen joutuu esitutkintaan myös vuonna 2004 tekemiensä kirjoitusten takia. Rikossyyte lienee kansanryhmää vastaan kiihottaminen. Valtakunnansyyttäjän mukaan syyte voidaan nostaa vaikka teksti julkaistiin 15 vuotta sitten, sillä kyseinen teksti on edelleen saatavilla ja luettavissa. Muistaakseni luin, että kyseessä olisi ns. jatkettu rikos.

Haluan painottaa, että Räsästä vastaan käynnistetään vasta esitutkinta ja tuomiota oikeudessa ei ole ainakaan vielä langetettu.

Aion tässä blogikirjoituksessani esittää kiistämättömän todistelun, joka osoittaa, että Raamatun mukaan seksiä harrastaneet homomiehet pitää tappaa. Koska tässä maassa totuuksien kertominen on usein lailla kiellettyä, niin olen käyttänyt apunani ensimmäisen kertaluvun predikaattilogiikkaa. Näin ollen koko päättelyketju on kurinalaisesti formalisoitu, jotta mukana ei ole mitään silmänkääntötemppuja, piilo-oletuksia tai muuta epärehellistä sumutusta. Päättelyketjun lopputulos on kohdassa 6.

Predikaattien ja vakiotermin määrittely

Päättely sanallisessa muodossa

Sanallisessa muodossa esitetty päättely on jossain määrin kömpelö eikä niin helposti hahmotettavissa, vaikka kyseessä onkin varsin yksinkertainen päättelyketju:

  1. Kaikista x pätee, että jos x on laki Raamatussa ja ei ole siten, että taivas ja maa ovat kadonneet, niin ei ole siten, että x on kumottu
  2. 3. Moos. 20:13 on laki Raamatussa
  3. Jos 3. Moos. 20:13 on laki Raamatussa ja ei ole siten, että taivas ja maa ovat kadonneet, niin ei ole siten, että 3. Moos. 20:13 on kumottu
  4. Ei ole siten, että taivas ja maa ovat kadonneet
  5. 3. Moos. 20:13 on laki Raamatussa ja ei ole siten, että taivas ja maa ovat kadonneet
  6. Ei ole siten, että 3. Moos. 20:13 on kumottu

Päättely formalisoituna predikaattilogiikassa

Formalisoitu päättely on helposti luettavissa ja todennettavissa päteväksi:

1.xP(x)¬Q¬Rx
2.Pc
3.Pc¬Q¬Rc
4.¬Q
5.Pc¬Q
6.¬Rc

Loogisen päättelyn vaiheet selitettynä

1. Kristittyjen suurin supersankari eli itse Jeesus toteaa Uudessa Testamentissa Matteus 5. 17-20: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan."

2. Vakiotermin c tuonti
3. Universaalikvanttorin eliminointi vakiotermillä c suhteessa kohtaan 1.
4. Empiirinen havainto: Me kaikki näkökykyiset voimme omin silmin havainnoida, että taivas ja maa ovat yhä paikoillaan, ne eivät ole kadonneet.
5. Konjunktion tuonti suhteessa kohtiin 2. ja 4.
6. Modus ponens suhteessa kohtiin 3. ja 5.

Lopputulos

Olemme:

avulla todistaneet, että Raamatun lakia 3. Moos. 20:13 ei ole kumottu. Toisin sanoen, 3. Moos. 20:13 on edelleen voimassa.

Mitäpä sitten kyseinen Raamatun laki pitää sisällään? Laki on selkeä ja yksinkertainen:

Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa.

Jostain kumman syystä harva kristitty kuitenkaan lähtee surmaamaan homomiehiä, jotka ovat harrastaneet keskenään seksiä.

Jos aiot kiistää edellä esitetyn päättelyni pätevyyden, niin ole ystävällinen ja ota yhteyttä sähköpostiini kalevi@kolttonen.fi. Jos kuitenkin lähetät minulle minkäänlaista vihapuhetta, niin otan yhteyttä poliisiin.

Kalevi Kolttonen
Helsingissä, 4. marraskuuta 2019