Talonmies Nyrönen on Robbe Heleniuksen käryn takana

Järkyttävä totuus Robert "Robbe" Heleniuksen doping-käryn takaa on juuri selvinnyt. Asiasta oli jo spekulaatiota joissain medioissa ja talonmies Alpo Nyrönen on sittenkin syyllinen. Sain äsken kestävyysjuoksija Martti Vainion kautta Nyrösen puhelinnumeron ja soitin hänelle.

Yritin pumpata Nyrösestä irti totuuden ja onnistuin. Alpo myönsi aika pian, että hän on Robben käryyn syyllinen. Joshuan tiimi oli maksanut Nyröselle 3000€ ja luvannut ilmaisen hevosajelun Piccadilly Circuksen ympäri mikäli Alpo piikittäisi Robben Snickers-suklaapatukkaan estrogeeniblokkeria. Voi vittu!

Alpo oli ollut vähissä varoissa, sillä talonmiehen palkka ei ole kummoinen. Oli perkele vanha ukko sitten suostunut. Näin sähköpostin kautta Alpon tiliotteen ja sinne oli Osuuspankkiin Anthony Joshua siirtänyt 3000€. Tämä tarina on siis aivan tosi.

Silminnäkijät Lontoossa on myös todistaneet, että Alpo on nähty hevoskärryjen kyydissä Piccadilly Circuksen lähistöllä. Jumalauta, Alpo! Olet pettänyt meidän ikioman Viikingin!

Käsittämätöntä mihin suomalainen mies on voinut alentua. Hyi helvetti miten petollinen talonmies!