Miten suhtautua rokotevastaisiin hihhuleihin?

Miten suhtautua rokotevastaisiin hihhuleihin? Aiemmin minua harmitti, että jotkut jättävät piikit ottamatta. Eilen ottaessani kolmannen Pfizer-piikin tajusin kuitenkin, että tämähän on oikeastaan vain hyvä asia. Evoluutio siistii geenipoolia poistamalla sieltä kaikkein tyhmimmät yksilöt.

Mitä se minua liikuttaa jos joku rokotevastainen sairastuu vakavasti tai kuolee? Kun asiaa tarkemmin ajattelen, en tunne yhtään empatiaa. Kuolkoot pois vaan! Ainoa haitta näistä tiedevastaisista sekopäistä on se, että he kuormittavat sairaalahoitopaikkoja täysin turhaan. Muuten kyllä ihan sama, antaa näiden idioottien vaikka hörppiä hopeavettä ja kieltäytyä rokotteista. Jotkut tyhmät uskovaiset näkevät nämä rokotteet jopa "pedon merkkinä" ja karttavat niitä, koska uskovat Raamatun typeriin valheisiin ja harhoihin. USA:ssa tuota sakkia taitaa olla määrällisesti eniten.

Yhteenvetona sanottakoon siis, että nyt suorastaan toivon rokotevastaisten kuolemaa. Kun he poistuvat geenipoolista, jäljellejäävä ihmiskunta on taas astetta fiksumpaa. Olenko tosissani? Tottakai! Heh heh heh!