Briganti, Sacchetti ja Fulci ennustivat tulevaisuutemme oikein

Elisa Briganti, Dardano Sacchetti ja Lucio Fulci ennustivat tulevaisuutemme oikein jo vuonna 1984. Kulttuurimme tulee todellakin rappeutumaan ja jopa sortumaan kokonaan. Elokuvassa I Guerrieri Dell' Anno 2072 The New Warriors (1984) kyseinen kolmikko visioi karun tulevaisuuden, jossa vangit taistelevat elämästään moottoripyörillä gladiaattoriareenoilla ja koko verinen kuolemaa kylvävä show esitetään maksavalle kansalle viihteenä tosi-tv:n kautta. Tuo tulee tapahtumaan mahdollisesti piankin, mutta leffassa todellisuus on sellainen vuonna 2072.

Nyt vuonna 2021 kulttuurimme rappio on jo niin syvää, että tosi-tv:ssä esitetään sellaista vitun paskaa kuin Temptation Island ja Paratiisihotelli. En ole koskaan katsonut kumpaakaan, mutta seuraan roskalehtiä ja tiedän valitettavasti, että näissä vitun saastaisissa tosi-tv ohjelmissa white trash jengi sekoilee keskenään alkoholihuumepäissään ja videokamerat ikuistavat kaiken. Toinen white trash jengi sitten seuraa tätä vitun typerää paskaa television ja Internetin kautta.

Kaikkein alhaisimmat roskalehdet kuten Iltasanomat, Iltalehti, Hymy ja Seiska mässäilevät nykyään tyhmillä uutisilla, jotka koskevat noita vitun saastaohjelmia. Noissa lehdissä myös usein korotetaan tosi-tv saastassa esiintyvät säälittävät luuseripellet "tähdiksi". Eli puhutaan vaikka "Temppari-tähti Jani" teki sitä ja tätä.

Lisäksi musiikkilistat ovat nyt täynnä vitun räppiä ja muuta roskaa. Kulttuurimme rappio on tosiasia jo tällä hetkellä, mutta Brigantin, Sacchettin ja Fulcin visiot tulevat myös vielä toteutumaan. Mutta missä maissa se tapahtuu ensin? Mahdollisesti Venäjällä, Valko-Venäjällä, Kiinassa, Brasiliassa, Pohjois-Koreassa ja hyvin mahdollisesti ehkä jopa USA:ssa.