Typerät viranomaiset ja iltapäivälehdet onanoivat Silkkitie-keissillä

Suomen typerät, harhaanjohdetut viranomaiset eli ainakin poliisi ja tulli onanoivat tänään keskiviikkona 04.12.2019 sillä, että "pimeän verkon" (Tor-verkko) Silkkitie-palvelin saatiin keväällä takavarikoitua. Nyt he hurskastelevat ja kauhistelevat, että siellä myytiin niitä kauheita hUUUUUUUUUmeita ja suomalaisetkin ovat ostaneet niitä. Ostajia on ilmeisesti tuhansittain. Onpa hurja juttu.

Todellisuudessa alkoholin on tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan se kaikkein vaarallisin huume ja sitähän saa ihan vapaasti ostaa melkein kaikkialla maailmassa lukuunottamatta islamilaisia valtioita, joissa sharia-laki kieltää alkoholin juomisen. Aivan kuten joku viisas joskus nettipalstalla totesi: "huumeet" on vain sana, jolla yritetään saada kansassa aikaan shokeerausta, kohuja ja skandaaleita.

Milloinhan tämä typeryys, siis huumesota, loppuu? Ihan kaikki huumeet pitää laillistaa ja myynnin pitää olla luvanvaraista. Näin päästään eroon valtavasta osasta toimintaa, joka nyt lasketaan rikollisuudeksi. Lisäksi valtio saa kassakirstuunsa suuret verotulot. Tällä hetkellä tuhlaamme lähes koko maailmassa resursseja typerääkin typerämpään huumesotaan ja huumekaupasta iso osa on väkivaltaisten rikollisten käsissä. Ei tarvitse kuin katsoa Meksikon tilannetta niin ymmärtää, että kyseessä on katastrofi.

Lapselliset iltapäivälehdet eli Iltasanomat ja Iltalehti otsikoivat tänään isosti Silkkitie-keissistä. Siellä on oikein seuranta koskien tiedotustilaisuutta. He haluavat julkaisuilleen paljon lukijoita, jotka voivat sitten kauhistella huumeiden hirveyttä ja paheksua asiaa.

Mitä meidän tulee tehdä? Suunta on selvä: Huumeiden laillistus pitää aloittaa kannabiksesta. Seuraavassa vaiheessa laillistetaan kaikki muutkin psykedeeliset huumeet ja MDMA. Viimeisessä vaiheessa laillistetaan loputkin huumeet.

YK:n pääsihteerinä toiminut Kofi Annan on myös ehdottanut kaikkien huumeiden laillistamista. Laillistus tulee vapauttamaan viranomaisten resurssit oikeiden rikosten tutkimiseen, eli talousrikoksiin ja väkivaltarikoksiin. Meidän pitää päästä eroon epärationaalisesta toiminnasta ja laillistaa huumeet. Jokaisella ihmisellä on täysi oikeus tehdä omalle keholleen ja mielelleen mitä tahtoo niin kauan kuin se ei aiheuta haittaa muille ihmisille.

Ketkä vastustavat laillistamista? Harhaanjohdetut tuulipukukansalaiset ja viranomaiset ja lisäksi tietysti rikollisjengit, jotka tällä hetkellä tienaavat miljardeja pimeillä huumemarkkinoilla. Laillistamisen myötä ongelmat saadaan paljon paremmin kuriin kuin USA:n 1960-luvulla aloittamalla hölmöllä huumesodalla, josta ei ole ollut käytännössä mitään hyötyä ihmiskunnalle, mutta haittaa sitäkin enemmän.

Lähetin Iltalehden toimittajille sähköpostia otsikolla Kuuma juttuvinkki toimittajille:

Moi!

Olen havainnut, että Suomessa myydään Alko-nimisissä huumekaupoissa huumetta, joka on tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan kaikkein vaarallisin. Tämän huumeen nimi on etanoli eli alkoholi.

Meinaatteko tehdä kohujutun aiheesta?

En odota saavani vastausta viestiini.