Yleisurheilun MM-kisat järjestetään paskamaassa nimeltä Qatar

Iltalehden verkkoversio kirjoittaa artikkelissaan tänään 27.09.2019:

Suomen suurlähetystöstä Abu Dhabista ilmoitettiin Iltalehdelle, että Dohassa polvet ja olkapäät pitää verhota vaatteilla. Pahimmillaan "vääränlaisesta" vaatetuksesta voi joutua Qatarissa vankilaan.

”Rikostapauksissa sovelletaan tietyissä tapauksissa islamilaista sharia-lakia. Sharia-laissa rikoksiksi luetaan muun muassa alkoholin käyttö, aviorikos (avioliiton ulkopuoliset suhteet) ja homoseksuaalisuus”, lukee Ulkoministeriön matkustustiedotteessa.

– Huomaa, että naisena on kiellettyä olla vieraan miehen kanssa samassa tilassa. Jos joutuu hissiin kahdestaan jonkun miehen kanssa, niin ne ovat todella vaivaantuneita. Ja hirveästi ne katsoo, miten tuolla on tuollaiset kuteet, Kuivisto kertoo.

Moukarinheittäjä Tervo on huomannut, että miesten elintila Qatarissa on erilainen kuin naisilla.

– Ei miesten vaatetusta, kuten shortseja, samalla lailla kytätä kuin naisten. Nykyään tasa-arvo on tietenkin tärkeä asia. Täällä ei ole missään määrin tasa-arvoista, Tervo kommentoi.

Minulla ei ole oikeastaan mitään lisättävää artikkeliin, mutta en voi kuin ihmetellä urheilumaailman korruptiota. Ainoastaan raha on syy siihen, että kisoja pidetään tuollaisissa paskamaissa. Ja sama pätee jalkapallon MM-kisoihinkin. Urheilun kattojärjestöt ovat läpeensä pahoja.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2019-09-27: Lisäänpä tähän vielä Iltalehden artikkelin otsikon, sillä se on niin klassikkoainesta:

Qatarilaismiehet kohtelevat Suomen naisurheilijoita kuin halpaa makkaraa: ”Ei missään määrin tasa-arvoista”