Jussi Halla-aho kertoi karun totuuden

Sain tänään WhatsAppin kautta linkin mielenkiintoiseen videoon. Persujen Jussi Halla-aho on näemmä rohkaistunut kertomaan karun totuuden tässä saamattomien vässyköiden luvatussa maassa.

Olen vapaa. Minulle ei tuota yhtään ongelmia myöntää, että persuillakin on ihan järkeviä ajatuksia. Minulle ei myöskään tuota ongelmia se, että Halla-aho voi olla joskus oikeassa.

Tässä Jussi Halla-ahon videossa puhutaan mielestäni vain pelkkää asiaa:

Saavatkohan vässykkäpoliitikkomme aikaan lakimuutoksen, joka mahdollistaa kansalaisuuden poistamisen terroristeilta? Ilmeisesti vain siten voimme estää ISIS-Sannan paluun Suomeen.

Olen ymmärtänyt, että tällä hetkellä Suomen perustuslaki mahdollistaa sen, että suomen kansalainen saa palata Suomeen. Nyt jos ISIS-Sanna päästetään Syyriassa vapaaksi, hänellä on täysi mahdollisuus palata Suomeen.

Mikä vittu tämän maan poliitikkoja vaivaa? Miksi he eivät viipymättä ala valmistelemaan muutosta perustuslakiin? On selvää, että lakimme eivät ole tällä hetkellä ajantasalla. Aivan kuten Halla-aho sanoo, perustuslakimme on tehty kauan sitten sellaisena aikana kun islamistista terrorismia ei vielä ollut täällä meillä ongelmana.

Nyt kun ongelma on olemassa, kaivataan ripeitä toimia ja ratkaisuja.