Eevi Teittisen jatkuva ruikutus ei vain lopu

Pari viikkoa sitten alkoi taas Suomen versio kuuluisasta ja suositusta seikkailusarjasta Survivor. Meillä sarja kulkee nimellä Suomen Selviytyjät. Ensimmäinen ulosäänestetty putoaja oli Eevi Teittinen, joka avausjaksossa sössi osuutensa eräässä kilpailussa, mistä seurasi käytännössä se, että koko heimo hävisi.

Lisäksi Eevi oli ilmeisesti varsin avoimesti ilmaissut, että hän ei mielestään päässyt "oikeaan heimoon" kun joukkuejako tehtiin. Hän olisi halunnut olla toisessa heimossa ja kun ei sinne päässyt, oli alkanut murjotus ja valittaminen.

Tänään alkaa kohta olla kaksi viikkoa siitä kun Eevin putoamisjakso esitettiin Nelosella. Siitä lähtien olemme saaneet tasaisella syötöllä lukea iltapäivälehdistä kuinka Eevi valittaa kohtaloaan. Oli niin hirveää pudota ensimmäisenä. Eeviä puukotettiin selkään. Eevi ei tuntenut oloaan hyväksi heimossa. Lola Odusoga oli ilkeä ja juonitteli.

Suoraan sanottuna en tiedä onko tämä jatkuva vaikerointi ihan suunniteltua markkinointia. Kun Eevin suu käy hänen blogissaan, iltapäivälehdet käyvät poimimassa sieltä uusimmat ruikutukset ja laittavat ne nettisivuilleen. Näin Suomen Selviytyjät pysyy otsikoissa lähes koko ajan. Oli miten oli, minua alkaa kyllästyttää tämä Eevin jatkuva ruikutus, oli se sitten sovittua markkinointia tai ei.

Itse ohjelma on vaikuttanut kohtuullisen hyvältä tositv-viihteeltä jos sellaista jaksaa katsoa. Toistaiseksi olen itse jaksanut, eli olen nähnyt molemmat ensimmäiset jaksot. Mitään suosikkeja minulla ei kylläkään ole, mutta toivoisin, että Lotta Näkyvä putoaisi mahdollisimman pian. Käsittääkseni kyseessä on alunperin Hintsan sukuun kuuluva helluntailainen hihhuli, joten sellaista en jaksa katsella yhtään kauempaa kuin pakollista. Eli minulla on yksi inhokki Suomen Selviytyjissä, mutta muuten suhtaudun kilpailijoihin aikalailla neutraalisti.