Super 8 kaitafilmi Älä Kiduta Aku Ankkaa saapui Roomasta

Olin tänään lomalla. Kun heräilin melko myöhään, huomasin eteiseen mennessäni lattialla paketin Suomesta. Siinä oli aiemmin ostamani English Softwaren pelit Neptune's Daughters (1983) ja Henry's House (1984). Tässä kuvat C-kasettikoteloiden etukansista:

english software neptunes daughters and henrys house

Kävin juuri Kalasataman Redissä syömässä Burger Jointin Wall Street burgerin. Samalla reissulla hain myös Fentimans Elderflower juomaa 5 pulloa ja lisäksi yhden Raspberryn ja Cherry Colan. Tuo vadelma ja kolakin ovat siis Fentimansin tuotteita. Ajattelin ostaa kokeeksi pari pulloa muutakin makua kuin seljankukkaa.

En kerinnyt olemaan kotona kuin ehkä vartin verran kun ovikello soi. Siellä oli erikoistoimitus ja kuriiri toi jonkin hyvin raskaan paketin Roomasta, Italiasta. En ensin muistanut mitä noin isoa ja painavaa olin voinut tilata. Sitten päässäni valkeni, että kyseessä on oltava Lucio Fulcin mestarillinen elokuva Non Si Sevizia Un Paperino!

Ja sehän siellä paketissa tietysti olikin, äärimmäisen harvinaisessa Super 8 kaitafilmiformaatissa! Tässä on pari kuvaa, joissa on mukana Teho-merkkinen energiajuoma antamassa perspektiiviä kaitafilmikotelon suuruudesta:

non si sevizia un paperino super 8 film box 01
non si sevizia un paperino super 8 film box 02