Peten uusi runo koskee vanhustenhoidon skandaalia Suomessa

Olen huolestuneena seurannut keissejä Esperi Care, Attendo ja Mehiläinen. Toki varmaan osaksi kyse on vaalien alla esiinnostetusta mustamaalauspelistä, mutta koko totuus se ei voi uskoakseni olla. Olen 100% varma siitä, että vanhustenhoidon tilanne on Suomessa kestämättömällä pohjalla.

Lisäksi kusipäiset puolueet kuten Kokoomus ja Kepu äänestivät eutanasiaa vastaan, eli he vastustavat ihmisten oikeutta päättää omista asioistaan. He ovat siis täysiä vittupäitä.

Turhautumiseni keskellä otin yhteyttä vanhaan ystävääni Peteen eli Peter Af Höllenströmiin. Kysyin häneltä, että voisiko hän pikaisesti vääntää edes jonkinlaisen runon, joka koskisi tätä vanhustenhoidon skandaalia Suomessa. Peten vastaus oli samanlainen kuin aina ennenkin: Hän lupasi yrittää, mutta ei taannut, että mitään tulosta syntyisi. Taiteilijana Pete on tottakai täysin riippuvainen inspiraation määrästä ja "kukko ei käskien laula", kuten vanha kansanviisaus kuuluu.

Tällä kertaa Pete kuitenkin onnistui noin puolessa tunnissa värkkäämään runon Hoivakoti. Se kertoo karua kieltään maastamme ja teoksen löydät runosivujeni pääosiosta. Tarjolla on www-version lisäksi tulostettavaksi sopiva PDF-tiedosto ja kuunneltava MP3-tiedosto.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2019-01-30: Peten runo sai olla Sanoma-konsernin Aihe Vapaa palstalla 5 minuuttia, jonka jälkeen se sensuroitiin pois sieltä. Eli siellä on sensuuria kannattavia Neukkuja ja Pohjois-Korean kannattajia.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2019-01-30: Kepun Suomi24 keskustelupalstalta runo on nyt poistettu jo ainakin 4 tai 5 kertaa.