Suomi on eräs maailman kaikkein korruptoituneimpia maita

Nauroin taas tänään melkein vedet silmissä kun luin teksti-tv:ltä tutkimuksesta, jonka mukaan Suomi on maailman kolmanneksi vähiten korruptoitunut maa. Todellisuudessa Suomi on läpeensä mätä ja kaikki puoleet ovat tässä maassa suunnattoman korruptoituneita.

Suomessa näitä Pohjois-Korean meininkiä muistuttavia "tutkimuksia" hehkutetaan mediassa, ja valitettavasti osa kansasta on niin totaalisesti sumutettua, että se ei kykene ymmärtämään karua totuutta. Esimerkiksi SOTE-sekoiluissa Kokoomus haluaa tietenkin yksityistää kaiken lastenhoidon, vanhustenhoidon ja terveyspalvelut, sillä noita palveluita omistaa ja hallinnoi merkittävä osa kokkareista. Eli he haluavat tietysti pelata omiensa pussiin ja he valehtelevat kansalle, että yksityistäminen tuottaa säästöjä ja on tehokasta toiminnan kannalta.

Juuri tässä lähipäivinä ollaan nähty Suomessa mihin kyseinen toiminta on johtanut: Sikamaisten bisnespomojen manageroima Esperi Care firman paskamaisuus räjähti silmille ja kissa pääsi ulos säkistä! Osoittautui, että vanhustenhoito on näissä yrityksissä täysin retuperällä ja toisarvoinen asia. Päätarkoitus näillä Esperi Care firmoilla on minimoida kustannukset ja lypsää mahdollisimman paljon rahaa omistajille. Palkkalistoilla pidetään liian vähän henkilökuntaa, mistä seuraa se, että vanhuksia kidutetaan ja tapetaan näissä Suomen "hoitokodeissa".

Eikä Esperi Care ole ainoa, vaan epäiltyjen listalla ovat myös isot nimet Mehiläinen ja Attendo.

Kokoomuskaan ei silti suinkaan ole se ainoa korruptiopuolue Suomessa, vaan joka ainoa niistä on enemmän tai vähemmän korruptiopellejen temmellyskenttä. Tämä koskee siis koko Suomea, täällä korruptio on "maan tapa" ja se ei siksi näy kansainvälisissä tutkimuksissa, joissa Suomen muka rehellistä ilmapiiriä ja yhteiskuntaa ylistetään.

Naurattaa todellakin tämä sarkastisessa mielessä! Ei missään nimessä kannata uskoa poliitikkojen ja median toitottamia puheita Suomen "vähäisestä" korruptiotasosta. Suomi on oikeasti Neuvostoliiton perillinen ja korruptiokäytännöt ovat peräisin sieltä, missä viranomaisten voiteleminen oli ainoa tapa saada omat asiansa hoidetuksi.