Lievää vitutusta taas, mutta toivuin siitä

Koin äsken lievää vitutusta. Olen hukannut jonnekin leffan Apocalypse Domani (Cannibal Apocalypse, 1980). En ole nähnyt sen kuin kerran ja se oli silloin keväällä 2010 kun tein siitä pienen arvostelun sivujeni leffaosioon.

Äsken tuli mieleeni, että kyseisen elokuvan voisi katsoa tänä iltana ja saada hyvät naurut. Mutta kauhukseni en löytänyt sitä mistään ja väkisinkin tuli mieleeni, että mitä jos se on mennyt mukana kesällä kun lahjoitin pois lähes 100kpl DVD-leffoja ilmaiseksi. Jos leffa on ollut vahingossa siinä kasassa, niin se on ihan varma virhe minulta - en olisi missään nimessä luopunut siitä!

Niinpä päätin lähteä kiireesti Pieneen Leffakauppaan. Puin päälleni aavistuksen rähjäisen pikkutakkini ja laitoin sandaalit jalkaani. Sitten lampsin leffakauppaan ja kysyin löytyykö Cannibal Apocalypsea. Myyjä sanoi, että löytyy ja haki käytetyn DVD:n. Hintaa oli 12€. Kysyin vielä olisiko blu-ray julkaisua, mutta sitä ei ollut. En tiedä onko sellaista olemassakaan, joten otin nyt vain tämän DVD:n hintaan 12€.

Ei siis katastrofia mikäli leffa olisikin vahingossa mennyt luovutuksessa ulos kesällä. Nyt se on taas hankittu!

Tässä yläosa etukannesta:

cannibal apocalypse dvd part of front cover