Jälleen typerä unohdus leffasivuillani

Tässä vähän aikaa sitten valittelin kuinka olin unohtanut sivujeni leffaosiosta pois pari merkittävää Lucion Fulcin elokuvaa. Eilen tutkin asiaa lisää ja huomasin kauhukseni, että arvostelu eräästä kaikkien aikojen parhaasta kauhuleffasta eli elokuvasta ...E Tu Vivrai nel Terrore! L'Aldila (...And You Will Live in Terror! The Beyond, 1981) oli myös unohtunut pois. Kyllä vitutti rankasti kun hoksasin sen asian! Näin ei olisi saanut päästä käymään.

Olin siis kyllä taas luonut hakemiston ja XML-tiedostoaihion jo maaliskuussa 2010, mutta vasta nyt lähes 9 vuotta myöhemmin hoksasin, että tuo oleellinen leffa puuttui Lucio Fulcin elokuvia käsittelevästä osiosta. Moka on järkyttävää luokkaa, sillä kyseessä on tosiaan yksi hienoimmista kauhuleffoista mitä on koskaan tehty, ja se on eittämättä Lucio Fulcin filmografiassakin tottakai kärkipäätä.

The Beyondin on sanottu olevan absoluuttinen elokuva, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että se on melkeinpä vain sekvenssi peräkkäisiä kuvia ja juonikehittely on täysin toisarvoista ja olematonta. Tunnelma tässä elokuvassa on synkkä, aavemainen ja surrealistinen. Siinä on myös upea soundtrack. Väkivaltaa löytyy The Beyondista onneksi ihan mukavasti, joten kauhun ystävien ei tarvitse pettyä siinäkään suhteessa.

Ajattelinkin, että voisin katsoa kyseisen leffan kohta taas uudelleen. Jos aiot tehdä samoin, niin varmista, että katsot sensuroimattoman version.