Islamin ihanuutta nautitaan Euroopassakin

YLE Teksti-TV uutisoi tänään tiistaina 08.01.2019 klo 16:47 pääsivullaan kuinka Iran, tuo islamin ihanuuden ja sharia-lain kehto, on levittänyt ilosanomaansa Eurooppaankin. Kuten näet, sivulla 137 on otsikko Iran suunnitellut salamurhia:

yle tekstitv page 100 january 8th 2019

Itse sivulla 137 kirjoitetaan seuraavasti:

Iranin tiedustelupalvelulle pakotteita

EU-maat ovat asettaneet pakotteita Iranin tiedustelupalvelulle. Syynä on Iranin aikomukset tehdä attentaatteja tänä vuonna Ranskassa ja Tanskassa.

Pakotteet kohdistuvat eräisiin tiedustelupalvelussa työskenteleviin henkilöihin ja yhteen sen osastoon.

Ranska otti kesällä kiinni neljä ihmistä, jotka suunnittelivat pommi-iskua iranilaista oppositio-järjestöä vastaan. Tanskassa paljastui syksyllä Iranin salamurhasuunnitelma.

Myös Hollanti ilmoitti tänään, että se uskoo Iranin tehneen maaperällään ainakin kaksi murhaa.

Oleellinen kysymys kuuluu: Haluammeko kyseisen häiriintyneen ideologian leviävän maailmalla enemmänkin?

Emme varmasti halua, vaan me tahdomme, että länsimainen sivistys ja demokratia vallitsee mahdollisimman laajalla alueella koko maailmassa. Me emme ole valmiita antamaan tuumaakaan periksi kivikautiselle "ajattelulle", epätasa-arvolle ja silmittömälle väkivallalle.

Oksettavaa.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-01-08: Niin, se unohtui äsken suutuksissani sanoa, tietysti tässä on naurettavaa se, että noita pakotteita asetetaan nyt Iranin tiedustelupalvelulle. Oikea ratkaisu olisi toki pistää armottomaan boikottiin ihan koko Iran.

Minun boikottini on hyvin tiukka ja se koskee kaikkia islamistisia maita ja erityisesti Erdoganin tuhoamaa Turkkia. Eli en missään olosuhteissa suostu matkustamaan kyseisiin maihin turistina tai työn merkeissä, enkä myöskään suostu ostamaan mitään kyseisissä maissa tehtyjä tuotteita.

Kuten jotkut ovatkin naureskelleet, tuotteiden boikotointi onkin varsin helppoa. Islamilaisissa maissa ei valmisteta kuin muutamia elintarvikkeita (esimerkiksi taatelit, viikunat, kuivatut aprikoosit), joten boikotointi onnistuu melko mukavasti. Joskus on tullut ruokakaupassa houkutus ostaa jotain kuivattua hedelmää, mutta olen onnistunut boikotissani lähes 100% laajuudessa.

Tällaista armotonta boikottia suosittelen kaikille muillekin, jotka rakastavat länsimaita ja demokratiaa.