Putinistit tekivät heti kostoiskun Suomea vastaan

Nyt on tiistai 25.09.2018 klo 17:51. Suomi.fi kirjautumispalvelu, jota käyttävät esimerkiksi:

oli palvelunestohyökkäyksen kohteena. Sain tänään sähköpostiviestin:

Suomi.fi-tunnistuksen häiriö on ohi. Häiriötilanne alkoi 25.09.2018 klo 12:55 ja päättyi 25.09.2018 klo 16:26.

Tämä "häiriötilanne" oli siis palvelunestohyökkäys. Toissapäivänä kerroin blogissani Viranomaiset salaavat totuuden Ahvenanmaan operaatiosta kuinka Suomen viranomaiset salaavat todellisen pääsyyn Ahvenanmaan melko massiivisen operaation takana. Syyksi on esimerkiksi mainittu "epäilyt pimeän työvoiman käytöstä". Heh heh! Operaatioon osallistui käsittääkseni noin 100 raskaasti aseistettua poliisia ja heidän tukenaan oli satoja muita viranomaisia kuten rajavartiostoa. Ilmatila oli suljettu, helikoptereita pörräsi ilmassa ja veneitä vilisi merellä.

Presidentti Niinistöä oli lukemieni tietojen mukaan informoitu iskusta jo kesäkuussa. Operaatiota oli suunniteltu kuukausia. Tottakai on mahdollista, että operaatioon liittyy myös talousrikoksia, sehän kuuluu kuvioon, mutta päivänselvää on, että ydinongelma oli Äiti Ryssälän alueella harjoittama sotilastoiminta. Minkäänlainen talousrikostutkinta ei todellakaan aiheuta tämän luokan voimatoimia!

Tämän päivän palvelunestohyökkäys on lähes täydellä varmuudella putinistien tekosia. Se oli kostoisku Putlerilta. Mistä sen voi tietää? Mielestäni ainakin seuraavista syistä:

  1. Ajankohta sopii täydellisesti Ahvenanmaan operaatioon
  2. Ei ole muitakaan tahoja, joilla olisi intressejä hyökätä Suomen infrastruktuuria vastaan. Teoriassa on mahdollista, että joku anarkistiryhmittymä voisi olla taustalla, mutta todennäköisyyksien valossa pidän käytännössä varmana, että syyllinen on Putinlandia.

Putinlandiaa pelottaa ja vituttaa, sillä Suomi ja Ruotsi ovat suuntaamassa NATO-jäsenyyttä kohti.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-09-25: Entä voisiko palvelunestohyökkäyksen taustalla ollakin NATO? Hyökkäys laitettaisiin automaattisesti Äiti Ryssälän piikkiin ja Suomen kansan mielipide kääntyisi vähän vahvemmin NATO-jäsenyyden puolelle. En itse oikein usko tuohon teoriaan. Suomi ei kuitenkaan liene niin merkittävä pelaaja maailmanpolitiikassa, että NATO:n pitäisi turvautua kepulikonsteihin saadakseen meidät jäseniksi. Ihan täysin mahdoton tämäkään vaihtoehto ei toki ole.