Kirkko kärähti Joensuussa

Nyt on sunnuntai 23.09.2018 klo 15:53. Heräilin noin tunti sitten nukuttuani pois pientä univelkaa. Söin pikaisesti aamupalaksi vain juustolla päällystetyn näkkileivän ja join vähän rasvatonta maitoa. Jääkaappi on aika tyhjä, mutta tuossa keittiön pöydällä lojuu yksi banaani, jonka ajattelin syödä seuraavaksi. Sitten taidan mennä suihkuun ja lähden ruokakauppaan hakemaan reilusti muonatäydennystä.

Päiväni alkoi muuten oikein mukavasti, sillä luin teksti-tv:ltä, että Joensuussa on palanut kirkko. Se ei harmita minua yhtään, vaan päinvastoin hymyilyttää kovasti ja on suorastaan huojentunut olo tapahtuneen johdosta. Naurattaa! Onpa taas yksi pahuuden keskus vähemmän.

kirkko palaa joensuussa

Polttiko joku kirkon? Sitä pidetään kai todennäköisimpänä vaihtoehtona, sillä palosta raportoineiden mukaan liekkejä oli havaittu ensin ulkoseinässä. Se ei silti todista varmuudella, että kyseessä olisi tuhopoltto, vaan se saattoi olla myös sähköpohjainen palo. Herra antaa, Herra ottaa? Jumalan kosto? Heh heh hee!

Kun olen hakenut ruokaa kaupasta ja syönyt hieman tukevammin, katson jaksanko tänään kirjoittaa vielä yhden artikkelin sivuilleni. Olen nimittäin pohdiskellut erästä filosofisluonteista ongelmaa ja uskon hyvin vahvasti, että olen jopa onnistunut ratkaisemaan sen erittäin vakuuttavalla tavalla.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-09-24: Luultavasti innostuin liikaa ja liioittelin. Tarkemmin ajateltuna en olekaan enää ollenkaan varma onko ratkaisuehdotukseni oikea, mutta onpahan jotain yritetty.