Katoliset pedofiilipapit rellestävät Saksassa

MTV3:n teksti-tv kertoo sivullaan 137 tänään keskiviikkona 12.09.2018 totuuden, josta moni onkin jo ollut tietoinen:

Papeilla tuhansia uhreja Saksassa

Saksassa katolisen kirkon papit ovat tuoreen raportin mukaan käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen tuhansia lapsia kymmenien vuosien ajan. Asiasta kertoo Der Spiegel -lehti.

Raportin mukaan ainakin 1 670 pappia on vuosien 1946-2014 välillä syyllistynyt hyväksikäyttöön.

Uhreja oli kyseisenä ajanjaksona yhteensä 3 677.

Tutkimus paljastaa myös, että katolinen kirkko on piilotellut tai peittänyt kiinni jääneiden pappien henkilöllisyyksiä.

Tämä ei tullut yllätyksenä. Peter Af Höllenstrom kertoi asiasta Uki Maanisen kanssa inhorealistissa runoissa jo monta vuotta sitten. Ukin runon nimi oli Katolinen kehä ja Peten oli mielestäni varsin osuvasti nimetty Anteeksianto.

Huomaa myös Der Spiegelin raportissa kerrottu uhriluku 3677. Pappien määräksi on mainittu "ainakin" 1670. Jos oletetaan pappien määrän olevan täsmälleen oikein ja uhrien määrän samoin ja lisäksi oletetaan, että uhrien määrä on jakautunut tasaisesti, olisi yhdellä papilla ollut keskimäärin noin 2,2 uhria. Tuo määrä tuntuu aivan liian vähäiseltä, sillä papithan toimivat virassaan usein vuosikymmeniä.

Pidänkin lähes varmana, että uhrien määrä on todellisuudessa paljon suurempi. Valtava määrä tapauksista jäänee kokonaan pimentoon eikä niitä näy tutkijoiden tilastoissa. Pappien kohdalla Der Spiegel on maininnut "ainakin". Myös tässä tapauksessa lienee täysin selvää, että tosiasiassa pedofiilipappeja on, ja on ollut, enemmän kuin kiinnijääneitä ja tietoon tulleita tapauksia.