Sairasta sharia-lakia yritetään jyrätä länsimaihinkin

Nyt on maanantai 11.06.2018 klo 22:03. Luin eilen sunnuntaina 10.06.2018 Aihe Vapaa keskustelupalstalta kirjoituksen, jossa oli linkki Helsingin Sanomien verkkoversion julkaisemaan puistatusta herättävään artikkeliin. Kuten Sanoma Oy:n ideologiaan kuuluu, kriittinen keskustelu asiasta sensuroitiin lähes välittömästi pois keskustelupalstalta. Islamia ei näet saisi Suomessa arvostella ollenkaan. Hesari kirjoittaa:

Sharia-laille pitäisi antaa länsimaissa tilaa, sanoo Suomessa vieraillut professori – ”Uskon, että se saataisiin toimimaan”

Muslimien sharia-lain rankat tuomiot aiheuttavat länsimaissa pelkoa, ja lain soveltamista on yritetty estää kokonaan. Yhteiselokin olisi mahdollista, sanoo islamilaisen oikeuden asiantuntija Asifa Quraishi-Landes.

Länsimaissa pitäisi antaa lisää tilaa ja tukea muslimien noudattamalle sharia-laille.

Tätä mieltä on islamilaisen oikeuden asiantuntija, University of Wisconsinin oikeustieteen professori Asifa Quraishi-Landes. Hän on tullut Suomeen keskustelemaan sharian roolista länsimaissa Helsingissä järjestetyssä Kuka pelkää shariaa? -tilaisuudessa.

Islamisaatio ja kansan aivopesu on siis todenteolla alkanut Suomessakin. On pöyristyttävää, että maahamme kutsutaan tuollaisia "asiantuntijoita" kuin Asifa Quraishi-Landes. Hesari jatkaa:

Pelko sharian sanelemista julmista rangaistuksista ja esimerkiksi naisten alistamisesta ovat saaneet poliitikot Atlantin molemmin puolin vaatimaan sille täyskieltoa.

Quraishi-Landesin mielestä on kuitenkin selvää, etteivät muslimit tai sharia ole katoamassa länsimaista. Siihen sen sijaan voisi vaikuttaa, kuinka eristyksiin vähemmistö tapoineen jää tai millaisia sharian tulkintoja tuetaan.

"Nyt länsimaiden pitää päättää, ottavatko ne välttämättömät muutokset vastaan pakolla vai ilolla. Jotkin uudet tavat voisi myös toivottaa tervetulleeksi."

Voi vittu! Tämä islamistihan suorastaan uhkailee länsimaita! Hän siis sanoi: "länsimaiden pitää päättää, ottavatko ne välttämättömät muutokset vastaan pakolla vai ilolla!". Ei tänne todellakaan oteta vastaan sharia-lakia! Miten hulluksi tämä maailma on mennyt? Olen shokissa! Tulevaisuudessa nähdään onko poliitikoistamme yhtään mihinkään vai menevätkö he vässykkämäisesti mukaan tähän sairaaseen sharia-hullutukseen?

Iltalehti kirjoitti aiemmin perjantaina 08.06.2018 artikkelissaan miten Itävalta suhtautuu poliittiseen islamiin. Suomen pitää ottaa mallia siitä vakavuudesta millä tähän erittäin suureen uhkaan tulee reagoida. Jutussa sanotaan:

Itävalta sulkee seitsemän moskeijaa ja karkottaa jopa 60 imaamia

Hallituksen mukaan "tämä on vasta alkua".

Itävallan oikeistolainen hallitus kertoo karkottavansa jopa 60 ulkomailta, lähinnä Turkista, rahoitusta saavaa imaamia. Lisäksi seitsemän moskeijaa suljetaan.

Tämä liittyy Itävallan toimiin poliittista islamia vastaan, kertoo äärioikeistolaista Vapauspuoluetta (FPÖ) edustava maan sisäministeri Herbert Kickl uutistoimisto Reutersin mukaan.

En yhtään tiedä millainen puolue on FPÖ, mutta Iltalehti ainakin leimaa sen "äärioikeistolaiseksi". Eikö muilla puolueilla ole sen vertaa järkeä, että he pyrkisivät toimimaan länsimaisen vapauden ja yhteiskunnan turvaamiseksi? Äärioikeisto tuntuu yleensä hyvin vastenmieliseltä, sillä heidän arvonsa ovat suurimmaksi osaksi pelkkää ahdasmielistä roskaa. Mutta näemmä sokeakin kana voi joskus löytää jyvän, kuten sanonta kuuluu. Olen silti huolissani siitä ettei tämä blogikirjoitus leimaisi minua missään määrin äärioikeistolaiseksi, sillä olen poliittisesti sitoutumaton ja yleisesti ottaen inhoan äärioikeistoa.

Iltalehden jutussa jatketaan seuraavasti:

Itävallan laki on vuodesta 2015 kieltänyt moskeijoiden ulkomaalaisen rahoituksen.

Karkotettavat 60 imaamia kuuluvat ATIB-muslimiryhmittymään, joka on lähellä Turkin hallitusta.

- Poliittisella islamilla, radikalisoitumisella ja rinnakkaisilla yhteiskunnilla ei ole sijaa maassamme, sanoi Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz.

- Tämä on vasta alkua, sanoi puolestaan varakansleri Heinz-Christian Strache. Hän vihjasi, että karkotuksia voi tulla lisää.

Turkin presidentti [Erdogan] arvosteli Itävallan päätöstä karkotuksista ja piti sitä anti-islamilaisena ja rasistisena.

Nyt meidän sietää tutkia kieltääkö laki meillä Suomessa moskeijoiden ulkomaalaisen rahoituksen. Hyvin luultavasti ei kiellä sikäli kun tunnen yhtään meidän nynnymäisiä päättäjiämme. Lakimuutos siis tarvitaan täälläkin. Ja kaikki radikalisoituneet, poliittista islamia kannattavat ekstremistit pitää karkottaa pois maastamme.

Liittokansleri Kurz sanoi asian todella hyvin. Turkin islamistinen presidentti Erdogan itkeköön kamalassa maassaan ihan niin paljon kuin haluaa, mutta Itävalta ei anna periksi islamisaatiolle ja se on oikein. Katsokaa mitä tapahtui Turkille Erdoganin johdossa. Siellähän islamistit nousivat valtaan ja nyt koko valtio on täysi persereikä. Eihän sellaista voi EU:n jäseneksi hyväksyä mitenkään. Hyi olkoon! Turkkia pitää boikotoida kaikin tavoin.

Meidän tehtävämme on myös suojata länsimaista kulttuuria ja demokratiaa islamisteilta, sillä emmehän halua palata eettisesti kivikaudelle. Islam on äärimmäisen vanhoillinen ja taantumuksellinen ideologia.

Tässä todiste siitä, että islamistit suunnittelevat länsimaiden kaappaamista eikä heitä kiinnosta paskankaan vertaa sulautua valtaväestöön länsimaissa. Tämä YouTube-video on kuvattu salaa Tanskassa:Koska sensuuripelleillä on paljon valtaa maailman isoissa medioissa, tallensin kyseisestä YouTube-videosta kopion siltä varalta, että video sensuroidaan YouTubesta. Laitoin sen tähän HTML5-kielen video-tagin avulla:

Testasin äsken ja Firefox 60 osasi näyttää videon Fedora Linux 28 käyttöjärjestelmän alaisuudessa. Jos sinun www-selaimesi ei näytä sitä, niin tässä on myös linkki videon tallentamiseen koneellesi. En tiedä paljonkaan videoista, mutta tiedostopääte on MP4. Varmaan useimmat mediaplayerit osaavat näyttää sen Windowissa, Macissa, Linuxissa ja BSD:ssä.