Kokoomus paljasti demarien neukkumaiset suunnitelmat

Nyt on sunnuntai 20.05.2018 klo 15:11. Luin juuri Aihe Vapaa keskustelupalstalta postauksen, jossa oli linkki Helsingin Sanomien verkkosivuille. En missään nimessä suosittele kenellekään Hesaria, sillä se on neukkumaisen Sanoma-konsernin propagandajulkaisu. Mutta nyt siellä on julkaistu mielipidepalstalla yksi hyvä kokoomuslaisten kirjoitus. Lainaan tähän blogiini siitä pätkiä:

Sosiaalidemokraattien 16. toukokuuta julkaisemassa vero-ohjelmassa kiinnitti huomiota täysin uusi veromuoto, maastamuuttovero eli niin sanottu exit-vero. Sdp:n arvonnousuveroksi nimeämän veromuodon tavoitteena on verottaa maastamuuttajan omaisuutta ennen hänen muuttoaan ­uuteen kotimaahansa - olipa muuton syynä sitten rakkaus, työ tai yrittäminen.

SDP siis kaavailee, että Neuvosto-Suomesta tehtäisiin vielä enemmän Neuvostoliiton kaltainen vankila. Neuvostoliitossahan kansalaisia pidettiin vankeina. Jos joku oli vankina Neukkulassa ja sitä mieltä, että Neuvostoliitto oli kamala valtio, ei kannattanut avata suutaan. Neukkulan kritisoinnista laitettiin vankilaan tai mielisairaalaan. Jos taas halusi muuttaa pois Neuvostoliitosta, tuon onnen ihmemaan rajojen ylitys ei onnistunut. Jos yritit poistua Neukkulasta, sait luodin selkääsi - maastamuuttajat tapettiin Neuvostoliitossa!

Neuvosto-Suomen SDP on matkinut aateveljiään Ruotsissa:

Exit-veroa EU-maista valmisteli viimeksi kuluvana keväänä naapurimaan Ruotsin sosiaalidemokraattien vetämä hallitus. Pääministeri Stefan Löfvenin johtama hallitus kuitenkin luopui exit-veron valmistelusta ­keväällä 2018, koska ei haluttu rajoittaa esimerkiksi kasvuyrittäjän muuttoa yrityksensä päämarkkinoille. Maastamuuttovero koettiin selväksi kasvun esteeksi. Lisäksi sen tuottopotentiaali katsottiin aiheutuvaan riskiin verrattuna alhaiseksi.

Mielipidekirjoituksen ovat allekirjoittaneet Kim Väisänen, Jyri Häkämies ja Elina Lepomäki. He kirjoittavat:

Jo nyt Suomesta muuttaa enemmän korkeakoulutettuja kuin mitä tänne tulee. Toden­näköisesti nuoret yhä kiihtyvässä määrin suuntaavat ulkomaille opintojensa päätteeksi. On helppo muuttaa, kun ei ole vielä kertynyttä pääomaa rajalla verotettavaksi. Nuoren koulutetun henkilön mukana menevät myös hänen tulevaisuuden verotuottonsa ja inhimillinen pääomansa, jotka eivät monissa tapauksissa palaa koskaan takaisin.

Ennen sanottiin, että on lottovoitto syntyä suomalaiseksi. Onko se tulevaisuudessa myös vankilatuomio?

Demarit yrittävät tehdä Suomesta Neuvostoliittoa. Varokaa äänestämästä heitä!