Suomen oikeusjärjestelmän alennustilasta

Nyt on torstai 17.05.2018 klo 11:33. Luin juuri Aihe Vapaa keskustelupalstalta postauksen, joka kuului suurinpiirtein näin:

Kumpi vapautuu aiemmin, sarjakuristaja vai Turun terroristi? Suomen oikeuslaitoksen tuntien kumpikaan ei tule istumaan vankilassa lopun elämäänsä.

Mitään muuta kirjoituksessa ei ollut sisältönä. Vastasin siihen sanomalla, että hyvä kysymys. Kului pari minuuttia ja koko ketju oli poistettu palstalta ennenkuin mitään keskustelua oli edes ehtinyt syntyä! Sanoma-konserni estää siis lähes kaiken vapaan keskustelun kansalaisten välillä. Kannattaa ehdottomasti lopettaa Helsingin Sanomien tilaus heti jos on sen erehtynyt tilaamaan!

Tänään luin Iltalehdestä, että sarjakuristaja Michael Penttilä on todellakin tunnustanut henkirikoksen, joka sattui vähän aikaa sitten Kalliossa. Eli vankilareissuhan sitä jätkää odottaa, mutta todellakin, tässä vässyköiden maassa tuokin vaarallinen rikoksenuusija päästetään taas vapauteen kun noin 18-20 vuotta on kulunut! Suomi on paska maa!

Sama koskee Turun terroristia. Täällä silitellään vaarallisten rikollisten päitä ja paapotaan terroristeja.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-05-17: Linkki tähän kirjoitukseen on poistettu Aihe Vapaa palstalta ja IP-osoitteeni on laitettu estolistalle. Eli en pääse enää sivuille ollenkaan. Tällaista on sananvapaus Suomessa!