Suomalainen oikeuslaitos paapoo islamisteja

Nyt on tiistai 15.05.2018 klo 19:47. Iltalehti kirjoitti artikkelin islamista Suomessa. Heidän jutussaan sanotaan seuraavaa:

Isä kaappasi lapset Suomesta, äiti löysi heidät pakolaisleiriltä Irakista - Oikeus määräsi lähestymiskiellon äärimuslimi- sukulaisille

Jutusta käy ilmi, että lapset kaapannut isä oli ISIS-terroristi, joka lähti murhaamaan ihmisiä Irakiin:

Dramaattiset tapahtumat juontavat elokuulle 2016, jolloin lasten isä ja hänen siskonsa eivät palauttaneet lapsia äidille lomatapaamisen jälkeen. Palauttamisen sijaan isä kaappasi alaikäisen poikansa ja tyttärensä ja vei heidät Turkin kautta Irakin Mosuliin.

Oikeuden pöytäkirjoista ilmenee, että isä osallistui Irakissa taisteluihin. Hän haavoittui, ja hänet vangittiin.

Suomessa muslimit vainoavat nyt perheen äitiä, mutta viranomaiset ovat ainoastaan määränneet lähestymiskiellon! Miksei noita sekopäitä karkoteta heti pois Suomesta kun kerran eivät sopeudu länsimaiseen, sivistyneeseen yhteiskuntaan? Kyllä siellä Irakin aavikoilla tilaa on, sinne vaan paluupostissa takaisin!

Iltalehti kertoo karun totuuden:

Irakissa vankilassa olevan ex-miehensä sukulaiset eivät lasten äidin mukaan hyväksy häntä lainkaan. Turussa asuvat sukulaiset ovat naisen mukaan äärimuslimeja, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen huolehtia hänen lastensa "oikeanlaisesta" uskonnollisesta kasvatuksesta.

Lastensa yksinhuoltajaksi määrätty nainen ei haluaisi olla missään tekemisissä ex-miehensä tai tämän sukulaisten kanssa. Vaikka nainen on tämän selvästi ilmoittanut, miehen sukulaiset ovat monin tavoin yrittäneet lähestyä lapsia ja päästä tapaamaan näitä.

Pari kuukautta kotiin palauttamisen jälkeen ex-miehen setä ilmestyi perheen ovelle ja sai lahjoja lupaamalla tytön avaamaan oven. Hän sai myös houkuteltua tämän mukaansa, jolloin seurassa olleet sukulaiset alkoivat puhua pahaa tämän äidistä ja suostuttelivat tyttöä muuttamaan heidän luokseen Turkuun.

Lapset eivät voi enää käydä kouluakaan kaappausuhan vuoksi:

Nainen pelkäsi, että sukulaiset etsivät hänet ja lapset sekä vievät lapset mukanaan. Tilanne vaikutti niin uhkaavalta, että poliisi määräsi asian kiireellisyyden vuoksi väliaikaisen lähestymiskiellon kyseisille sukulaisille.

Toinen lapsista oli kiireellisesti sijoitettuna, toinen asui äitinsä kanssa. Kaappausriskin vuoksi kumpikaan ei kuitenkaan voinut käydä enää koulua.

Vantaan käräjäoikeus määräsi lähestymiskiellon kolmelle sukulaiselle. Sen mukaan oli suuri riski, että ainakin toinen lapsista kaapataan äidiltään tai että kyseiset henkilöt tulisivat tekemään äitiin ja hänen lapsiinsa kohdistuvan rikoksen tai muulla tavoin vakavasti häiritsemään heitä.

Miksi näille äärimuslimeille ei laiteta armotta karkotusta takaisin Irakiin? Suomi paapoo islamisteja!