Uki Maanisen kanssa Billy Idolin keikalla Oulussa 2005

Todella kova rock-tähti Billy Idol veti ulkoilmakeikan Oulussa 11.06.2005. Konsertti oli muistaakseni pesäpallostadionilla tai jossain vastaavassa paikassa. Alue ei ollut täynnä, koska Billy Idolin kovimmat suosion vuodet olivat jo takana. Keikka oli kuitenkin siitä huolimatta hyvä.

Tosin olin juonut ennen keikkaa hirveän määrän tummaa Captain Morgan rommia, joten olin aika sekaisin kun esitys alkoi. Join vielä tuohon aikaan melko isoja kerta-annoksia viinaa. Nykyään en enää, vaan juon harvoin ja maltillisesti. Olen korvannut viinan kannabiksella ja olen tyytyväinen valintaani.

Tässä kuva minusta ja Uki Maanisesta keikkapaikalla:

kalevi ja uki oulu 2005

LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-04-18: Lisään tähän vielä erittäin kamalan videopätkän keikan alkamisen odotuksestamme. Minä ja Uki hillumme umpikännissä ja mehustelemme tulevilla Idolin hiteillä: Hot In The City, Flesh For Fantasy ja Mony, Mony tunnistettu örvellyksen seasta. Taustamusiikkia en ole videoon lisännyt, vaan se soi keikkapaikalla ennen Billyn astumista lavalle.

Ei helvetti hei! Tämä on varoittava esimerkki siitä mitä alkoholi saa ihmisissä aikaan jos sitä juo paljon! Aika kamalaa, mutta hauskaa meillä silti oli.