Neuvosto-Suomi on naurettava holhousyhteiskunta

Tänään on maanantai 16.04.2018. Kun nelosoluita, oikeita lonkeroita ja ns. limuviinoja oltiin viime vuoden lopussa tai tämän vuoden alussa tuomassa Neuvosto-Suomessa maitokauppoihin, kukkahattutädit ja aikuisia ihmisiä holhoavat kontrollifriikit vetosivat THL:n "tutkimuksiin". THL ennusti, että nelosoluiden tuonti kauppoihin aiheuttaisi lähes totaalisen kaaoksen yhteiskunnassamme. Kaikki keskioluen juojat vaihtaisivat juomansa neloskaljaan. Tuon lisäksi nekin, jotka eivät ennen juoneet paljon alkoholia, alkaisivat kiskoa limuviinoja kun niitä saisi helposti kaupasta.

Ennuste ei tietenkään toteutunut. Kaupoissa ei ole mitään kaaosta ihmisten rohmutessa halpaa nelosolutta, lonkkua tai limuviinaa. Päinvastoin, tilanne on pysynyt stabiilina. Vittu, nyt lauantaina tuttu nainen viestitti minulle WhatsAppissa, että hän on kaupassa ostamassa siidereitä, mutta ei saa niitä, sillä hänen lompakkonsa oli unohtunut kotiin. Tuossa vaiheessa iltaa kello oli jo klo 20:54.

Vastasin hänelle heti, että minä voin yrittää ehtiä Piritorin S-markettiin ja lähdin juoksemaan sitä kohti. Ehdin sisään ennen klo 21:00, ryntäsin siiderien luo ja otin käsiini kaksi Crowmoor Extra Dry tölkkiä. Niiden kanssa kiiruhdin kohti kassaa. Kysyin edelläni olevalta nuorelta, parrakkaalta mieheltä pääsisinkö hänen ohitseen, jotta ehtisin ostaa ystävälleni siiderit ennen kuin kello löisi 21. Katsoin, että hänellä oli vain ruokaa korissaan eikä alkoholia. Mies kuitenkin nosti pizzalaatikkoaan ja näytti olla olevat kuusi kaljatölkkiä. Hän sanoi:"Minäkin yritän ehtiä viemään kavereille kaljaa, he pelaavat kotona lautapelejä ja lähettivät minut noutamaan juomaa!". Siitä syystä hän ei voinut päästää minua edelleen.

Sanoin hänelle, että tämä Suomen meininki on ihan vitun naurettavaa! Täällä holhotaan aikuisia ihmisiä kuin pikkulapsia, saatana! Mies vastasi, että juuri näinhän se on ja toivoi, että jospa meininki kohta muuttuisi. Minä totesin hänelle, että se edellyttää sitä, että nuoret pääsevät valtaan. Toisin sanoen, vanhusten pitää ihan kuolla pois politiikasta, jotta Neuvosto-Suomi voisi muuttua sivistyneeksi länsimaaksi, vähän kerrallaan. Tuo edelläni ollut parrakas jätkä ehti ostaa ne kuusi kaljaa. Miten minun kävi?

En ehtinyt! Kassalla ollut nuori blondi nainen hymyili ymmärtäväisesti, yritti kiirehtiä, mutta joutui toteamaan: "Meni muutaman sekunnin yli, en voi myydä!". Eli olin juossut turhaan hiki hatussa S-Markettiin auttaakseni ystävääni saamaan kaksi siideriä! Neuvosto-Suomi kielsi minua ostamasta niitä! Olen aikuinen ihminen ja ystäväni myös, ja hän oli tehnyt pitkän päivän siivousurakkaa Musahotellin treenikämpällä. Hän olisi halunnut illalla palkita itsensä parilla Crowmoor-siiderillä, mutta tämä vitun yhteiskunta esti sen. Ei Suomi ole ollenkaan järkevä maa!

THL oli kuitenkin oikeassa minun kohdallani. Alkoholinkäyttöni on lisääntynyt lakimuutoksen johdosta. Aiemmin join alkoholia enää muutaman kerran vuodessa, mutta nyt ostan noin parin-kolmen viikon välein yhden pullon 4% vahvuista Bacardi Breezer lime-limuviinaa lähikaupastani:

bacardi breezer lime in the fridge