Maailmanlopusta selvitty kovalla aherruksella!

Nyt on keskiviikko 11.04.2018 ja kello on 18:11. Ostin tänään kaupasta yhden tölkin sokeritonta Battery-merkkistä energiajuomaa:

battery sugarfree energy drink and usb controllers

Aiemmin noin klo 10:30 aamupäivällä olin jo juonut kaksi mukillista erittäin tummapaahtoista, Parisien-merkkistä kahvia. Tarkoitukseni oli, että joisin ensin energiajuoman piristykseksi ja alkaisin sitten taas pelaamaan ORIC:in Manic Mineria kuten eilen. Silloinhan selvitin peräti kaksi huonetta samana iltana. Unohdin kuitenkin vahingossa energiajuomani ja aloin pelata Manic Mineria suoraan ilman kofeiinitankkausta!

Huone 22 osoittautui minulle todella vaikeaksi, vaikka olenkin kokenut Manic Minerin pelaaja. Onnistuin pelaamaan sen läpi vasta kolmenkymmenenneljän epäonnistumisen jälkeen. Huone vaatii suunnattoman tarkkaa ajoitusta ja täsmällistä hyppimistä. Erityisen hankalaa on, että hajoavaa maata pitää säästää sen verran, että sen päälle kestää vielä palata huoneen loppuvaiheessa. Pakko tunnustaa sekin, että yhden hypyn sain tässä onnistuneessa läpipeluussani toimimaan ehkä enemmän tuurilla kuin pelkällä taidolla!

Videolla tämä huone näyttää kenties helpolta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Tässä on videoituna yritykseni #35, joka lopulta tuotti onnistumisen huoneessa 22 eli The End Of The World: