Turun islamistinen terroristi naureskelee uhreilleen ja pilkkaa heitä

Iltalehti on seurannut tänään keskiviikkona 11.04.2018 Turun terroristin oikeudenkäyntiä. Lehti on päivittänyt tietoja oikeussalista sitä mukaa kun niitä on siellä tullut esiin. Iltalehden artikkelin löydät tästä linkistä.

Tämä islamistinen terroristi ei ole osoittanut minkäänlaista katumusta, vaan on ylpeänä kertonut yrittäneensä katkaista kaulan mahdollisimman monelta ei-muslimilta. Hän on myös oikeudessa haukkunut uhrejaan "halvoiksi". Iltalehti kirjoittaa mm. seuraavaa terroriteossa pyörätuoliin joutuneen miehen ja hänen asianajajansa keskustelusta:

Asianajaja: "Miltä sinusta tuntuu nähdä että tekijä täällä virnistelee ja naureskelee?"

Zubier: "Hän on hymyillyt alusta saakka, eilen kun näimme kuvia oikeuslääkäriltä hän hymyili niissäkin. Tottakai haluan tappaa hänet, olenhan vain ihminen. Jos kuitenkin tekisin niin, hän voittaisi. Olen päättänyt antaa hänelle armoa, sitä mitä hän ei muille antanut. En aio vahingoittaa häntä.

Hän on täällä naureskellut nähdessään materiaalia ja näemme, ettei hän tunne minkäänlaista katumusta, vaikka on tuhonnut monen ihmisen elämän. En tule koskaan ymmärtämään terrorismia enkä sitä, miten toisille ihmisille voidaan aiheuttaa tällaista. Hän hymyilee koko ajan, on täysin välinpitämätön. Sen vuoksi tarkkailen häntä joka sekunti.

Olen yksi hänen uhreistaan, lisäkseni on 7 muuta uhria jotka eivät uskalla tulla paikalle. Osoitan, etten koskaan anna periksi. Tuntuu syvällä sydämessä kun kuulen mitä hänen tekonsa ovat aiheuttaneet. He eivät voi jatkaa elämäänsä vain siksi että terroristi on vienyt heiltä siihen mahdollisuuden."

Lienee selvää, että tätä terroristipaskaa ei pidä koskaan päästää pois vankilasta, vaan tuomion on todellakin oltava ihan elinkautinen vailla mahdollisuutta ehdolliseen vapauteen pääsystä. Tässä maassa paapotaan vaarallisia rikollisia! Yhdysvalloissa tuomio olisi monta sataa vuotta vankeutta, mutta miten käy Suomessa? Onkohan täällä parinkymmenen vuoden päästä aivotonta jengiä itkemässä, että terroristi on parantunut yhteiskuntakelpoiseksi ja hänet pitää laskea ehdonalaiseen? Terroristinhan kannattaisi vaikka sanoa kääntyneensä kristityksi niin luterilaiset, helluntailaiset ja muut hihhulit huutaisivat aamenta ja halleluujaa kilpaa kuorossa. Kuola vaan lentäisi kokouksissa ja sitten terroristi haluttaisiinkin täysin uudelleensyntyneenä Jeesuksen seuraajana vapauttaa takaisin kadulle! Kuulostaako hienolta?

Suomessa on paljon helvetin typerää lässynlässyn-sakkia. On hyvin ymmärrettävää, että jotkut kansalaiset haluavat Suomeenkin lakimuutoksia, joiden mukaan terroristisista rikoksista pitäisi voida langettaa kuolemantuomio. Olen kuitenkin itse kallistunut sille kannalle, että elinkautinen vankeus pimeässä kopissa vailla virikkeitä on riittävä rangaistus.