Uki Maaninen paransi taas Tetris-ennätystään MAME-emulaattorilla

Uki Maaniselta tuli äsken Whatsapp-viesti tänään sunnuntaina 11.03.2018 klo 18:28. Viestissä ei ollut lainkaan tekstisisältöä, vaan pelkkä älypuhelimella otettu kuva hänen Windows-läppärinsä näytöltä. Jälleen uusi ennätys on näemmä syntynyt NES PAL Tetriksessä MAME-emulaattorilla: 219 074! Tulostaso on selvästi vakiintunut ja tämä lupaa hyvää siihen, että hän pääsisi kesällä Tetriksen SM-kisojen karsinnoista ihan pääsarjaan asti:

uki maaninen nes pal tetris new record

Omat Manic Miner treenini sujuvat hitaaseen tahtiin. Olen selvittänyt ikuisilla elämillä ensimmäiset 17 huonetta. Tavoitteeni olisi ottaa videokaappaukset onnistuneista huoneiden läpipeluista, jotta ne toimisivat samalla sekä todisteina suorituksista että muistini tukena mahdollisia kilpapelejä varten. On helpompaa painaa ruudut mieleensä kun voi tuijottaa videotallenteilta miten ne saa pelattua läpi.

Läheskään aina ei tietenkään ole vain yhtä ainoaa tapaa pelata läpi huone Manic Minerissa, mutta pyrin aina löytämään mahdollisimman yksinkertaisen ja suoraviivaisen reitin.