Uki Maaninen NES PAL Tetris-ennätykseensä MAME-emulaattorilla

Uki Maaninen raportoi tänään klo 22:02 Whatsappissa uudesta ennätyksestään NES PAL Tetriksessä. Hänen yleinen tulostasonsakin alkaa olla jo korkealla tasolla ja pelit pyörivät hyvin usein 200 000 pisteen tuntumassa. Tässä todisteeksi kuva hänen uudesta ennätystuloksestaan 215 210:

uki maaninen nes pal tetris new record

Kuva on ilmeisesti otettu jollain Android-puhelimella läppärin näytöstä. Käyttöjärjestelmänä on Windows 10, luulisin ainakin.

Omat pelini eivät suju kaksisesti. Tai paremminkin ne eivät suju ollenkaan, sillä en uskalla tarttua toimeen. Psyykeni ei kertakaikkiaan ole kestänyt pelata ORIC:in Manic Mineria. Mutta minulla on tulevalle viikonlopulle eräs vaatimaton tavoite: Pelata läpi huone #17 eli Home At Last. Olen yrittänyt madaltaa henkistä kynnystäni treenata, joten koetan jatkaa ihan siitä, että selvittäisin tuon yhden ainoan huoneen. En uskalla ajatella tätä peliprojektia yhtään sen pitemmälle tänään.

Ostin äsken paketin Parisien-kahvia ja ajattelin tankata sitä viikonloppuna ennen treenejä. En voi kovin hyvin, mutta pitää yrittää tsempata. Itseluottamukseni ORIC Manic Minerin suhteen ei tosiaankaan ole korkealla. Rehellisesti sanottuna en usko, että minusta on tähän. Urakka on luultavasti liian vaativa, mutta otan haparoivia askelia treenissä ja koetan viihtyä pelin parissa. Helppoa se ei ole.