Islam on epätasa-arvoinen ideologia

Tänään torstaina 08.03.2018 on kansainvälinen naistenpäivä. Päivää vietetään tietääkseni sen takia, että pitkään alistettuja, toisen luokan kansalaisina pidettyjä naisia arvostettaisiin enemmän. Entä arvostaakohan islam, tuo muinaisten kamelikuskien lähi-idässä keksimä ideologia, kovin paljon naisia?

Eipä juuri. Iltalehti kirjoitti eilen keskiviikkona 07.03.2018 millainen onnen ihmemaa Iran on. Iranissahan tapahtui islamilainen vallankaappaus vuonna 1979 ja sen jälkeen maa on taantunut eettisesti kivikaudelle. Sharia-laki on voimissaan ja uskonnollinen sharia-poliisi kyttää, että kansalaiset on alistettu täysin islamille. Tutkitaan Iltalehden rehellistä artikkelia:

Iranilaisnainen sai kaksi vuotta vankeutta huivin ottamisesta pois päästä

Iranilainen nainen, joka riisui huivin päästään julkisella paikalla, on saanut kahden vuoden vankeustuomion, kertoo uutistoimisto AFP. Tuomiosta kolme kuukautta on ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen vapauteen.

Teheranin pääsyyttäjä Abbas Jafari Dolatabadi ilmoitti tuomiosta keskiviikkona. Hän totesi myös, että nainen teollaan "rohkaisi moraaliseen korruptioon".

Tuossa islamin kaappaamassa onnelassa siis naisilla ei ole juuri mitään oikeuksia. He eivät saa edes päättää pukeutumisestaan, vaan heitä alistetaan ja kontrolloidaan typerien miesten toimesta. Iltalehti paljastaa erään oikeusoppineen miehen törkeän asenteen:

Syyttäjä myös kritisoi naisen saamaa tuomiota liian lieväksi ja sanoi, että hän olisi määrännyt kahden vuoden tuomion ehdottomana.

Tämä uutinen kertoo karulla tavalla millaista islam puhtaimmillaan on. Järkyttävää! Tuo on on räikeässä ristiriidassa länsimaisen kulttuurin, tasa-arvon ja vapauden kanssa! Yök!

Luin myös eilen eräältä keskustelupalstalta lisätietoa naisen asemasta islamissa. Sen olen jo tiennyt, että muslimimiehillä saa olla useampi vaimo, mutta vastaavasti naisella ei saa olla useampaa aviomiestä. Lähtökohta on siis erittäin epätasa-arvoinen.

Eilen kuulin, että musliminaisten kuuluu islamin uskonoppineiden mukaan mennä naimisiin vain muslimimiesten kanssa. Uskonnoton tai muun uskonnon harjoittaja ei kelpaa naiselle puolisoksi. Entä miten on muslimimiesten kohdalla? Mies tietysti saa mennä naimisiin esimerkiksi kristityn, siis "vääräuskoisen" kanssa! Siinä on jälleen yksi lisätodiste siitä, että islam on epätasa-arvoinen ideologia.

Hyvää naistenpäivää, arvoisat ystävät, ja varokaa islamia.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2018-03-08: Laitoin tämän blogikirjoitukseni Aihe Vapaa keskustelupalstalle klo 18:53. Klo 18:55 eli vain kahden minuutin kuluttua se oli jo poistettu sieltä! Kuvittele tätä! Siis sensuuripellet eivät salli kansalaisille vapaata tiedonvälitystä, keskustelua islamista ja karujen faktojen kertomista tässä Neuvosto-Suomessa. Naurettavaa ja erittäin huolestuttavaa.