Nyt on aihetta suureen riemuun - Trollie Wallie C64 disketti viimeinkin ostettu

Aiemmassa blogissani Trollie Wallie C64 disketti kiikarissa - eBay tehovalvontaan mainitsin 23.11.2017 tehneeni huutokauppasivusto eBaytä tutkivan Python-ohjelman. Kyseinen ohjelma on täysin konfiguroitavissa ja sen voi laittaa etsimään mitä haluaa. Löydettyään osumia, ohjelma lähettää tiedot niistä sähköpostitse.

Uskomatonta kyllä, yli kymmenen vuoden etsintäni on nyt ihan tuon ebaysearch skriptini ansiosta tullut päätökseen. Iltapäivällä Nokia 5 älypuhelimeni piippasi saapuneen sähköpostin merkiksi. En voi vieläkään oikein uskoa todeksi, että se oli kolmen kuukauden tauottoman, 24/7 etsimisen jälkeen löytänyt haluamani: Trollie Wallie Commodore 64 diskettiversion!

Kyseessä oli Buy It Now kohde ja hintaa sillä oli vain 49,99 GBP plus 11 GBP kirjatusta postituksesta. Olin aiemmin henkisesti varautunut siihen, että mikäli tämä peli ylipäänsä joskus löytyy, niin siitä joutunee maksamaan useita satoja puntia. Niin moni kovan luokan vakava C64 keräilijä haluaa Trollie Wallien! Joten luettuani viestin puhelimestani, juoksin kiireesti iPadini luo, avasin sähköpostini, seurasin siellä olevaa linkkiä ja kirjauduin vapisevin käsin sisään eBayhin! Itse asiassa tein ensin Buy It Now valinnan, mutta koska en ollut kirjautuneena sisään, en ole varma varasiko eBay kohdetta, sillä sehän tarjosi tietysti sitten kirjautumissivua.

Käteni tärisivät aika pahasti. Kyse saattaisi olla minuuteista tai sekunneista kun joku muu keräilijä ehtisi iskeä minua ennen. Kirjoitin käyttäjätunnukseni ja salasanani hitaasti ja yritin välttää virheitä. Kirjautuminen onnistui ja kauppa meni läpi! Tein maksun PayPalin avulla ja sain tämän äärimmäisen harvinaisen ja halutun pelin itselleni!

Myyjä on Englannissa ja maksoin kirjatusta lähetyksestä, joten kaikki todennäköisyydet ovat puolellani. Paketin pitäisi saapua ehkä 10 päivän kuluttua, riippuen miten nopeasti myyjä postittaa sen ja miten kauan se kulkee matkalla. Olen riemuissani, mutta takaraivossani on vielä pienenpieni pelko eli en uskalla täysin vapautuneesti juhlia ennen kuin Trollie Wallie disketti on turvallisesti kotonani! Tämä on uskomatonta onnea!