Tennislegenda Roger Federer taas uuteen ennätykseen

Voi vittu! Tänään pelattiin Rotterdamin ATP500 tennisturnauksen finaali Roger Federer (ykkössijoitettu) vs Grigor Dimitrov (kakkossijoitettu). Unohdin katsoa tuon matsin vaikka se olisi näkynyt MTV Total Sport -kanavillani!

Roger oli jo aiemmalla puolivälierävoitollaan varmistanut, että hän nousee huomenna maanantaina 19.02.2018 tenniksen miesten kaksinpelin maailmanlistan ykköseksi. Kyseessä on uusi ennätys, sillä Roger on jo 36-vuotias eikä kukaan ole ollut maailman ykkösenä niin vanhana! Aiempi ennätys oli toisen tennislegendan eli Andre Agassin nimissä. Agassi oli ranking-ykkönen 33-vuotiaana.

Tänään Roger Federer löi Grigor Dimitrovin 6-2, 6-2 ja olisin todellakin halunnut nähdä kyseisen ottelun. On vaikeaa uskoa todeksi miten Roger pelaa vielä tässä iässä. Totuuden nimissä on sanottava, että Rafael Nadal voi vielä ainakin teoriassa voittaa enemmän Grand Slam mestaruuksia kuin Roger, mutta vaikka niin kävisikin, Roger tullaan muistamaan yhtenä kaikkien aikojen parhaana tennispelaajana ja urheilijana ylipäänsä. Ei näitä Rogerin saavutuksia kertakaikkiaan ole helppoa käsittää, niin mieletöntä hänen tenniksensä on!

Pitää myös muistaa, että Roger on vienyt ATP lopputurnauksen kuudesti, mutta Nadal ei vielä tätä kirjoitettaessa ole onnistunut siinä kertaakaan. Niinpä Roger on tuossa suhteessa häntä huomattavasti edellä. Onnittelut Rogerille tämän päivän Rotterdamin mestaruudesta ja hyviä pelejä jatkossakin! Kyseessä on aivan uskomaton urheilija!